Ninebot Kickscooter Max G2E

Stap snel over op duurzaam vervoer met de Ninebot Kickscooter Max G2E.

Specificaties

Beste prijs bij:

✓ Merk: Ninebot (by Segway) ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 70 km ✓ Kenmerk: Lange actieradius voor lage prijs
Bekijk beste prijs
bol.com (€799,00)

Een goedkoper alternatief voor de Ninebot Kickscooter GTE1 is de Ninebot Kickscooter Max G2E. Deze elektrische step wordt ontwikkeld door Segway en dan weet je dat je een goede kwaliteit qua materiaalkeuze gaat krijgen. Hij beschikt over 10 inch banden die voor optimaal rijcomfort zorgen en als kers op de taart zijn deze ook nog zelfherstellend. Een lekke band is praktisch onmogelijk omdat er aan de binnenkant van de banden een gellaag zit die dit automatisch hersteld. Daarnaast beschikt hij over 3 versnellingen waarmee je maximaal 25 kilometer per uur kunt rijden.

Ontdek de Ninebot Kickscooter Max G2E: De ultieme elektrische step voor langere ritten

De Ninebot Kickscooter Max G2E is een premium elektrische step waarmee je tot wel 70 kilometer kunt afleggen. Bij een gemiddelde belasting of snelheid haal je dit zeker op een accu en soms zelfs nog meer. Bovendien kan hij door de sterke motor hellingen nemen van 22%. Hij is dus ook prima te gebruiken in gebieden met heuvels. Daarnaast beschikt over hydraulische vering aan de voor en achterzijde. Dit zorgt ervoor dat je optimaal rijcomfort hebt en bijna niets tot helemaal niets voelt van een drempel of gat in de weg. Bovendien beschikt hij over een TCS systeem waar je met een hogere snelheid niet zomaar kunt slippen.

Verbeter je rijervaring met 10 inch zelfherstellende banden op je elektrische step

Een van de mooiste eigenschappen van de Ninebot Kickscooter Max G2E is toch wel dat hij 10 inch banden heeft die zichzelf kunnen herstellen. Aan de binnenzijde van de banden zit namelijk een gellaag die ervoor zorgt dat gaten van maximaal 4mm zichzelf herstellen. Rijd je dus per ongeluk ergens overheen, dan is de kans groot dat je hier juist GEEN lekke band krijgt. Dit zorgt er ook weer voor dat je een stuk minder onderhoud hebt als bij een fiets.

Een veilige elektrische step op het gebied van horen en zien

Veiligheid op de weg is belangrijk en de Ninebot Kickscooter Max G2E voldoet daar zeker aan. Hij beschikt over een wit LED licht aan de voorkant en een rood LED licht aan de achterkant. Daarnaast zitten er op verschillende plekken aan de zijkant van de elektrische step ook nog eens reflectoren. Daarnaast is hij ook voorzien van richtingaanwijzers, waardoor andere weggebruikers precies zien welke kant je op gaat. Natuurlijk hoort diefstal ook bij veiligheid en daar hebben ze echt bij uitgepakt.

Deze E-step heeft namelijk een heel luid alarm als iemand anders hem mee wil nemen. Je kunt de dief op heterdaad betrappen, maar ook is het mogelijk om via de ninenbot app nog meer beveiliging in te stellen. Zo kan hij dan bijvoorbeeld alleen rijden als jij het slot eraf haalt in de app. Mocht je geen smartphone hebben, dan kun je ook kiezen voor een cijfercode met de richtaanwijzers.

Waarom de Ninebot Kickscooter Max G2E de beste keuze is voor topprestaties en functionaliteit

De prijs en kwaliteit van de Ninebot Kickscooter Max G2E is echt optimaal. Hij geeft topprestaties met een snelheid van 25 kilometer per uur en een rijbereik van 70 kilometer bij normaal gebruik. Daarnaast zitten er leuke extra’s op zoals richtingaanwijzers en een anti diefstal systeem. Bovendien ervaar je optimaal rijcomfort door de achterwielaandrijving met een maximaal vermogen van 900 watt.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee