Ninebot Kickscooter GT1E – Elektrische step Segway

Ninebot Kickscooter GT1E – Elektrische step Segway zorgt voor ultiem rijgenot.

Specificaties

Beste prijs bij:

✓ Merk: Ninebot (by Segway) ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 75 km ✓ Kenmerk: Premium model (beste e-step 2023)
Bekijk beste prijs
bol.com (€2.599,00)

De Ninebot Kickscooter GT1E – Elektrische step Segway is ontwikkeld door het merk Segway, die elektrische steps produceert onder de merknaam Ninebot. Hij beschikt over 11 inch banden die niet lek kunnen gaan, want deze zijn voorzien van een zelfherstellende gellaag. Daarnaast is het echt comfortabel om hiermee de deur uit te gaan, want hobbel en drempels voel je nagenoeg niet door de hydraulische vering. Bovendien is hij ook voorzien van richtaanwijzers voor de veiligheid.

Ontdek de verbluffende kenmerken van de Ninebot Kickscooter GT1E elektrische step

Het is het neusje van de zalm de krachtige en stijlvolle Ninebot Kickscooter GT1E elektrische step. Hij is namelijk van alles voorzien op het gebied van veiligheid zoals reflectoren, LED verlichting en richtingaanwijzers. Daarnaast kun je met de versnellingen tot wel 25 kilometer per uur rijden. Bovendien kun je ook echt lang genieten want de 1008 wh accu kan tot wel 70 kilometer meegaan.

Hiervoor moet je wel gebruik maken van het BMS systeem waarmee je optimaal gebruik maakt van de accu. Ook heeft deze E-step een stevige vering die ervoor zorgt dat je tijdens het rijden niets merkt van oneffenheden in de weg. Deze step beschikt over 11 inch banden met een sterk profiel die ook dit effect onderdrukken. Bovendien zit er een held LED display op, maar je kunt hem ook bedienen met de Ninebot app.

Lekke banden zijn verleden tijd: Het innovatieve concept achter zelfherstellende luchtbanden

Lekke banden zijn echt verleden tijd bij de Ninebot Kickscooter GT1E . Deze beschikt namelijk over 11 inch banden met een goed profiel, waardoor een punaise, glas of andere scherpe voorwerpen bijna niet door de band heen kunnen. Mocht dit onverhoopt toch wel gebeuren dan is deze band nog niet lek. Aan de binnenkant zit een gellaag die de band automatisch hersteld.

Het slimme batterij systeem van de Ninebot Kickscooter GT1E elektrische step

Het Baterij Managment Systeem (BMS) van de Ninebot Kickscooter GT1E  zorgt ervoor dat je het maximale qua rijbereik uit de step kunt halen. Bij normaal gebruik loopt dit op tot wel 70 kilometer of meer met een acculading. De batterijen die voor deze step zijn gebruikt kunnen namelijk hun hitte goed kwijt en zijn beschermd tegen overlading of plotsellingen ontlading. Het prijskaartje is dan welliswaar wat hoger, maar daar krijg je veel voor terug. Er zit een speciaal poort op voor het opladen en dat zorgt ervoor dat hij snel opgeladen is.

Hoe een elektrische step zorgt voor een comfortabele rit

De Ninebot Kickscooter GT1E  beschikt over een dubbele armvering en achterwielaandrijving, waardoor je tijdens het rijden lekker stabiel blijft. Drempels en hobbels zijn daardoor verleden tijd en jij hoeft dus alleen maar te sturen of gas te geven. Daarnaast beschikt hij over een hydraulische demping die je helemaal kunt afstellen via het display of via de Ninebot app. Je kunt dit namelijk zwaarder aan zetten mocht dit nodig zijn, maar hierdoor kan wel het rijbereik verminderd worden.

Zien en gezien worden op deze premium E-step

Op de Ninebot Kickscooter GT1E  is het zien en gezien worden. Aan de voorkant zit een felle witte LED lamp die jou goed zicht geeft op de weg tijdens het rijden, maar ook ervoor zorgt dat andere mensen je kunnen zien. Daarnaast zitten er aan de zijkant van het stuur richtingaanwijzers zodat andere bestuurders zien waar jij naar toe gaat. Daarnaast heb je aan de achterkant ook nog een felle rode LED lamp waarmee je opvalt en die feller wordt wanneer je gebruik maakt van de remmen,

De Ninebot Kickscooter GT1E: Een geavanceerde elektrische step voor duurzaam vervoer

De Ninebot Kickscooter GT1E is voorzien van een nieuw en stijlvol LED-dashboard in kleur, dat je alle belangrijke informatie over je KickScooter geeft. Je kunt gemakkelijk het batterijniveau, de richtingaanwijzer, koplamp en de voortgangsbalk aflezen, evenals welke rijmodus je gebruikt. De Segway GT1E wordt geleverd met zelfherstellende 11-inch luchtbanden die een verminderd risico op lekken hebben en minder onderhoud vereisen.

Deze banden hebben een breed profiel van 92 mm, waardoor ze geschikt zijn voor intensief gebruik, duurzaamheid op verschillende ondergronden en stabiliteit tijdens je rit. Met de krachtige achterwielaandrijving kun je moeiteloos op elk terrein rijden. De KickScooter heeft een vermogen van 3000W en kan hellingen tot 23% aan. Dit maakt hem perfect voor avontuurlijke ritten! De GT1E is ontworpen met zwaar en veelzijdig gebruik in gedachten.

Hij is gemaakt van hoogwaardig aluminium dat wordt gebruikt in de luchtvaartindustrie en kan probleemloos tot 150 kg dragen. Daarnaast heeft hij een geavanceerd voor- en achterveringssysteem met instelbare demping, zodat je elke terrein kunt trotseren tijdens je rit. Kortom als je de E-step vaak wil gebruiken, dan is dit model zeker zijn investering waard!

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee