Ninebot Kickscooter F65I

Met de Ninebot Kickscooter F65I  kun je tot wel 65 kilometer rijden met een volle accu.

Specificaties

Beste prijs bij:

✓ Merk: Ninebot (by Segway) ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 65 km ✓ Kenmerk: Nieuw model

De Ninebot Kickscooter F65I is het goedkopere alternatief voor de Ninebot Kickscooter P65E. Desondanks heeft hij toch een rijbereik van 65 kilometer bij gemiddeld gebruik. Wat toch wel erg hoog is in deze prijsklasse. Bovendien worden de  Ninebot elektrische steps ontwikkeld door Segway, die al jarenlang bekend staan om goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Tevens is hij voorzien van richtingaanwijzers, een felle witte koplamp aan de voorzijde en een rode LED lamp aan de achterzijde. Hij is dus niet alleen praktisch, maar hij zorgt ook voor een goed zicht en dat jij goed gezien wordt.

Ontdek de slimme en energiezuinige Ninebot Kickscooter F65I

Er zit een 700 Watt motor en 551 wh accu in de Ninebot Kickscooter F65I die ervoor zorgen dat hij lekker lang meegaat. Sommige mensen laden hem slechts 1 keer per week op. Dit omdat hij wel 65 km of meer mee kan gaan op een volle accu. Daarnaast kost het slechts 5 uur om hem volledig op te laden. Daarmee is hij ideaal voor woon en werk verkeer. Hij is tevens ook in staat om hellingen te nemen van 20%, waardoor je ook prima onder bruggen door kunt rijden of hem in de heuvelgebieden kan gebruiken.

In slechts 2 stappen kun je hem opvouwen waardoor je hem ook makkelijk meeneemt als je een dagje weg gaat, op vakantie gaat of ook gebruik maakt van het OV. Deze E-step is getest op mensen met een maximaal gewicht van 120 KG. Dit is niet alleen je lichaamsgewicht, maar ook je eventuele belading. Houd er alleen wel rekening mee dat de accu minder lang meegaat als je wat zwaarder bent, want dan wordt er meer vermogen van de motor gevraagd.

Veilig op pad met je elektrische step

De Ninebot Kickscooter F65I is voorzien van alles op het gebied van veiligheid. Zo beschikt hij aan de voorzijde over een felle witte koplamp waarmee jij beter zicht hebt, maar ook beter gezien kunt worden. Daarnaast zitten er aan de zijkanten reflectoren zodat je in het donker ook opvalt voor andere weggebruikers. Tevens heeft hij knipperlichten waarmee andere weggebruikers goed kunnen zien welke kant jij op wil gaan. Daarnaast heeft hij aan de voorkant een ABS rem en aan de achterkant een pedaal. Zo kun je op tijd je snelheid kunt verminderen of stoppen voor een stoplicht.

Ontdek de banden die zorgen voor het ultieme rijgenot

Deze 10 inch banden van de Ninebot Kickscooter F65I absorberen als het ware shocks en daardoor heb je overal rijgenot. Het maakt niet uit of je over een oneffen ondergrond rijd of over een ddrempel, want samen met de voorvering vangen deze banden de klap op. Ze zijn daarnaast gemaakt van polymeervoering, waardoor een lekke band praktisch bijna nooit voorkomt. Ook zit er een goed profiel op de banden waardoor je hem echt intensief kunt gebruiken gedurende een langere periode.

Laat je verrassen door de kracht en snelheid van de Ninebot Kickscooter F65I

Het is echt een een krachtige E-step die Ninebot Kickscooter F65I omdat hij beschikt over een motor die een maximaal vermogen heeft van 700 watt. Bovendien kun je met de versnellingen een snelheid van maximaal 25 kilometer per uur halen in slechts enkele seconde. Daarnaast beschikt hij over een batterij managment system (BMS). Dit systeem zorgt ervoor dat je het maximale uit de E-step kunt halen.

Als je een telefoon hebt met een NFC chip  of bluetooth kun je hem heel eenvoudig beveiligen tegen diefstal via de Ninebot app. Mocht je nu geen smartphone gebruiken dan kun je hem ook beveiligen met een cijfercode via de richtingaanwijzers. Echter is de app wel een aanrader! Want daarin kun je bijvoorbeeld cruise control of licht altijd aan instellingen in regelen. Daarnaast kun je ook precies zien hoeveel accu je nog hebt en wat je gemmidelde snelheid is geweest. Dat is altijd leuk!

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee