Ninebot Kickscooter F25I

Met de Ninebot Kickscooter F25I kun je 40 kilometer rijden op een volle accu.

Specificaties

Beste prijs bij:

Ninebot Kickscooter F25I
✓ Merk: Ninebot (by Segway) ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 25 km ✓ Kenmerk: Extra comfort en luxe

Als je op zoek bent naar een goedkoper alternatief voor de  Ninebot Kickscooter P65E dan is de Ninebot Kickscooter F25I de beste die je kunt kiezen qua prijs en kwaliteit. Het merk Segway ontwikkeld de  Ninebot elektrische steps en daarom weet je ook zeker dat je een degelijk product krijgt. Met de 275 wh accu kun je ongeveer 25 kilometer rijden op een lading bij gemmideld gebruik. Bovendien weegt hij slechts 15,5 kg waardoor je dit vervoersmiddel ook makkelijk opvouwt en meeneemt naar een andere locatie.

De Ninebot Kickscooter F25I: De perfecte elektrische step voor efficiënt en duurzaam reizen

De Ninebot Kickscooter F25I is de perfecte elektrische step voor mensen die willen overstappen op duurzaam vervoer. Hij heeft een snelheid van 25 kilometer per uur waardoor je jezelf zo van A naar B kunt verplaatsen. Bovendien is hij compact, wat dus betekend dat je ook door steegjes heen kan rijden en dus een stuk sneller op je eindbestemming bent. Bovendien is hij ook erg veilig, want naast een koplamp en achterlicht heb je er ook LED richtaanwijzers op zitten.

Van nul tot razendsnel met de elektrische step

Je kunt 3 versnellingen gebruiken met de Ninebot Kickscooter F25I. Er zit namelijk een “loop” versnelling op waarmee je maximaal 6 kilometer per uur gaat. Daarnaast heb je dan ook nog de “drive” versnelling waarmee je tot 20 kilometer per uur gaat. Last but not least heb je ook nog een sport versnelling waarmee je een snelheid van 25 kilometer per uur haalt. Let er alleen wel op dat als je deze laatste versnelling veel gebruikt de accu een stuk sneller leeg kan gaan.

Maak korte metten met hobbelige wegen dankzij deze hoogwaardige banden voor je elektrische step en geniet van optimaal rijcomfort!

De Ninebot Kickscooter F25I is voorzien van 10 inch banden die zichzelf kunnen herstellen met een bepaalde soort gel tijdens het rijden. Hierdoor is een lekke band verleden tijd, sterker nog je merkt het nog niet eens als dit gebeurd. Bovendien voel je drempels tijdens het rijden ook niet tot nauwelijks, doordat de banden een stuk groter en dikker zijn als de goedkopere E-steps van merken zoals Denver.

Is de Ninebot Kickscooter F25I het geld waard?

We kunnen wel concluderen dat de Ninebot Kickscooter F25I een echte aanrader is voor beginners. Hij beschikt namelijk over de juiste snelheid en actieradius voor mensen die hem niet zoveel gebruiken. Je kunt er namelijk niet alleen 25 kilometer per uur mee rijden, maar hij gaat ook zo’n 25 kilometer mee op een acculading. Daarnaast is hij ook prima tijdens de donkere dagen te gebruiken omdat hij voorzien is van reflectoren en verlichting. Qua veiligheid voldoet hij ook met een ABS remsysteem voor het voorwiel en een handmatig pedaal aan de achterkant voor het handmatig remmen.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee