Ninebot Kickscooter F2 Pro

De krachtige Ninebot Kickscooter F2 Pro kan een gewicht tot 120 kg dragen en de accu gaat zo’n 55 km mee.

Specificaties

De Ninebot Kickscooter F2 Pro is net een stapje meer als de Ninebot E2 PRO elektrische step. Hij heeft dezelfde snelheid, maar gaat gemmideld gezien 20 kilometer meer mee en dus haalt hij 55 kilometer bij normaal gebruik. Bovendien weegt hij een kilo minder en met 17.7 kg kun je hem dus overal mee naartoe nemen. Ook heeft hij nog eens 20 kg meer draagkracht, want hij kan tot 120 kg met gemak dragen!

Maak een sprong in het onbekende met de Ninebot Kickscooter F2 Pro – perfect voor lange afstanden!

Maak een sprong in het onbekende met de Ninebot Kickscooter F2 Pro die je kunt gebruiken voor zowel de korte alsmede lange afstanden. Hij heeft namelijk een rijbereik van maar liefst 55 kilometer, dus sommige mensen hoeven hem slechts 1 keer in de paar dagen op te laden. Daarnaast kan hij ook echt wel wat hebben met de 900 watt motor zit je zo op de snelheid van 25 kilometer per uur.

Waarom je een e-step met 10 inch luchtbanden niet kunt weerstaan!

De Ninebot Kickscooter F2 Pro is voorzien van 10 inch luchtbanden die een stuk minder onderhoud vragen als een fiets. Daarnaast zorgen ze ook voor veel rijplezier, want door het profiel op de banden voel je minder van oneffenheden in de weg. Tevens zitten er reflectoren op zodat je ook tijdens de donkere dagen goed zichtbaar bent. Aan de voor en achterkant zitten LED lampen voor een veilig gevoel en beter zicht op de weg in de nacht.

Ontdek de ultieme E-step die licht van gewicht is maar niet in stijl!

Met een gewicht van slechts 17.7 kg is de Ninebot Kickscooter F2 Pro erg licht. Daarnaast kun je hem binnen een minuut opvouwen met een paar simpele stappen. Je kunt hem dus ook meenemen in het OV of op vakantie in de kofferbak van je auto. Het licht gewicht wil niet zeggen dat hij ook minder is. Integendeel juist, want hij heeft een 900 watt motor en een krachtige accu die tot 55 km rijplezier geef.

Verleg je grenzen met de Ninebot Kickscooter F2 Pro: snel en comfortabel cruisen!

De Ninebot Kickscooter F2 Pro gaat er zeker voor zorgen dat je je grenzen gaat verleggen. Je bent namelijk een stuk wendbaarder door het smalle formaat en kunt (bijna) overal tussendoor schieten. Daarnaast heb je qua snelheid ook niet te klagen met 55 kilometer per uur. Het rijbereik ligt gemmideld tussen de 50 en 60 kilometer, dus ook dat moet je niet tegenhouden!

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee