Ninebot Kickscooter F2 Plus E

De Ninebot Kickscooter F2 Plus E is geschikt voor meerdaags gebruik met de actieradius van 55 km.

Specificaties

Beste prijs bij:

✓ Merk: Ninebot (by Segway) ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 55 km ✓ Kenmerk: perfect voor lange afstanden
Bekijk beste prijs
bol.com (€549,00)

Het stoerdere en luxere broertje van de Ninebot Kickscooter E2 E Plus is de Ninebot Kickscooter F2 Plus E. Deze heeft namelijk een actieradius van 55 kilometer en dat betekend dat je er dus ook langere afstanden als alleen woon en werkverkeer mee kunt afleggen. Wat veel mensen niet weten is dat Segway de Ninebot  elektrische step ontwikkeld. Dit betekend dat je dus zeker kunt rekenen op goede kwaliteit en een lange levensduur!

Ontdek het gemak van reizen met de Ninebot Kickscooter F2 Plus E

De luxere Ninebot Kickscooter F2 Plus E beschikt over een sterke 800 watt motor die er ook nog eens voor zorgt dat je helling van 25% kunt nemen. Je kunt ze dus ook prima op vakantie in de bergen gebruiken, maar let wel altijd even op de lokale wetgevingen of E-steps toegestaan zijn. Daarnaast kun je hem bedienen met een speciale app waar je instellingen voor bijvoorbeeld cruise control of het altijd aanzetten van de lichten kunt regelen.

Waarom je niet moet onderschatten hoe belangrijk de gewicht-snelheid verhouding is bij elektrische steps

Het gewicht op de Ninebot Kickscooter F2 Plus E heeft altijd invloed op de snelheid die je kunt halen of de actieradius die je met deze E-step kunt bereiken. Niet alleen je lichaamsgewicht telt hierbij mee, maar ook die van eventuele belading die je meeneemt. Als je lichter reist, dan kan het zelfs zo zijn dat je meer kilometers maakt op een acculading. Dit is natuurlijk het hele idee van duurzaam vervoer en dan ook de reden dat de elektrische step is uitgevonden een paar jaar geleden.

Dit is waarom het kiezen van de juiste banden essentieel is voor een optimale grip op je elektrische step

De Ninebot Kickscooter F2 Plus E heeft een snelheid van 25 kilometer per uur en dankzij 10 inch banden heb je optimaal rijcomfort. Deze banden zijn zelf herstellend en daarmee heb je dus nooit last van een lekke band. Daarnaast is dit formaat uitermate geschikt om schokken op te vangen, waardoor drempels in de weg verleden tijd zijn qua gevoel. Ook kinderkopjes en andere belemmeringen in de weg zijn niet tot nauwelijks merkbaar.

Een gedetailleerde blik op de Ninebot Kickscooter F2 Plus E

Het is een superhandige E-step de Ninebot Kickscooter F2 Plus E met de app kan je hem ook nog eens beveiligen tegen diefstal. Zo kun je met een paar stappen hem zo instellen dat hij alleen te starten is met bluetooth via jouw telefoon. Een ander kan hem zo niet meenemen of jatten. Bovendien is het ook echt een comfortabele en veilige rit. Dit komt niet alleen door de banden, maar ook door zowel een elektrische alsmede handmatige rem.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee