Ninebot Kickscooter – E2 Pro

Geniet voor een betaalbare prijs van de Ninebot Kickscooter – E2 Pro die 25 kilometer per uur gaat en 35 km kan rijden zonder op te hoeven laden.

Specificaties

Als je niet zoveel te besteden hebt om de Ninebot GTP2 te kopen, dan is de Ninebot Kickscooter – E2 Pro zeker een goed alternatief. Deze elektrische step heeft namelijk een snelheid van 25 kilometer per uur en weegt nog geen 19 kg. Hierdoor kun je hem dus ook prima in het openbaar vervoer of in de kofferbak van de auto meenemen. Daarnaast heeft hij een korte laadtijd van maximaal 5 uur en dan kun je er weer 35 kilometer tegenaan!

De ultieme vrijheid op twee wielen met de Ninebot Kickscooter – E2 Pro!

De Ninebot Kickscooter – E2 Pro is een van de beste steps die er voor beginners te krijgen is, die niet teveel geld willen uitgeven in een keer. Met een lage adviesprijs zul je toch versteld van zijn prestaties staan. Hij heeft namelijk een 750 watt motor waarmee je binnen korte tijd om de maximale snelheid van 25 kilometer per uur zit. Daarnaast kun je makkelijk schakelen om harder of juist zachter te gaan!

Veel voordelen van een elektrische step met 10 inch luchtbanden die je niet wilt missen!

Er zitten 10 inch luchtbanden op de Ninebot Kickscooter – E2 Pro die zorgen voor optimaal rijcomfort. Er zit een klein profieltje in de banden zodat ze minder snel lek gaan en een gedeelte van de schok van een drempel kunnen opvangen. Dit zorgt niet alleen voor minder onderhoud, maar ook een vele comfortabelere reis.

De ideale E-step voor budgetbewuste avonturiers: licht in gewicht, zwaar in stijl.

Voor budgetbewuste avonturiers is de Ninebot Kickscooter – E2 Pro zeker geschikt. Hij heeft een krachtige motor en een mooie snelheid, maar desondanks weegt hij slechts 18.8 kg. Met een paar simpele stappen vouw je hem binnen 30-60 seconden op en kun je hem ook meenemen in de auto. Ideaal dus voor een vakantie als je paden wil verkennen waar je met de auto niet kunt komen.

De Ninebot Kickscooter – E2 Pro: jouw ticket naar avontuurlijke snelheden

De Ninebot Kickscooter – E2 Pro beschikt over verschillende versnellingen waarmee je kunt schakelen van 0 tot 25 kilometer per uur. Daarnaast gaat een volle accu zeker zon 35 kilometer mee. Bovendien hoef je hem ook niet lang op te laden, want als hij helemaal leeg is duurt dit maximaal 5 uurtjes.

Tevens is hij ook licht qua gewicht en daardoor kun je hem overal mee naar toe nemen. De 10 inch banden zorgen ervoor dat je niet alleen een avontuurlijke, maar vooral ook comfortabele reis hebt. Kortom alles wat je wil hebben met een goede prijs en kwaliteit verhouding.

 

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee