Ninebot Kickscooter E2 E Plus

De =””>t=”JTVCJTdCJTIydHlwZSUyMiUzQSUyMnBhcmFncmFwaCUyMiUyQyUyMmNoaWxkcmVuJTIyJTNBJTVCJTdCJTIydGV4dCUyMiUzQSUyMklubm92YXRpZWYlMjBlbiUyMGtyYWNodGlnJTJDJTIwZGUlMjBOaW5lYm90JTIwS2lja3Njb290ZXIlMjBFMiUyMEUlMjBQbHVzJTIwYnJlbmd0JTIwamUlMjBzbmVsJTIwZW4lMjBtb2VpdGVsb29zJTIwd2FhciUyMGplJTIwbW9ldCUyMHppam4uJTIyJTdEJTVEJTdEJTVE”>Innovatief en krachtig, de Ninebot Kickscooter E2 E Plus brengt je snel en moeiteloos waar je moet zijn.

Specificaties

Beste prijs bij:

✓ Merk: Ninebot (by Segway) ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 25 km ✓ Kenmerk: ideaal instapmodel
Bekijk beste prijs
bol.com (€319,00)

De Ninebot Kickscooter E2 E Plus is een prima instapmodel voor de mensen die over willen stappen naar duurzaam vervoer. Het merk Ninebot is onderdeel van het wel bekende Segway en daarom weet je dus ook dat je echt kwaliteit terug krijgt. Bij gemmideld gebruik je hem zelfs 25 kilometer gebruiken op een volle acculading. Daarnaast gaat hij net zoals zo vele E-steps maximaal 25 kilometer per uur.

Geniet van moeiteloos reizen met de Ninebot Kickscooter E2 E Plus

Je kunt moeiteloos en duurzaam overal naar toe reizen met de stijlvolle Ninebot Kickscooter E2 E Plus die ontworpen is in de surfstijl. Bovendien beschikt hij over een duidelijk 2.8 ” LED display waarop je precies kunt zien hoe vol de accu nog zit. Deze is tijdens het rijden ook nog 25 graden te draaien, dit is vooral handig wanneer de zon op het scherm schijnt. Daarnaast beschikt hij over drie versnellingen waarmee je van 5 tot 25 kilometer per uur kunt schakelen. Let er alleen wel op dat de actieradius minder wordt als je de hele tijd op topsnelheid rijdt.

De sleutel tot een vlotte ervaring: waarom het optimaliseren van de gewicht-snelheid verhouding essentieel is bij elektrische steps

De krachtige 300 watt motor van de Ninebot Kickscooter E2 E Plus zorgt ervoor dat je ook met belading een top snelheid kunt halen. Het maximale draaggewicht van dit model is 90 kg en dat is dan inclusief eventuele bagage die je meeneemt. Hoe lichter het gewicht is, hoe minder hard de motor moet werken en des te meer kilometers kun je maken. Er zijn zelfs mensen bij die moeiteloos 30 kilometer met een keer opladen rijden.

Hoe zorg je voor een optimale grip en veiligheid met de juiste elektrische step banden?

Er zitten 10 inch onderhoudsvrije banden op de Ninebot Kickscooter E2 E Plus. Deze zijn niet alleen lekvrij, maar ook nog eens schokbestendig, waardoor je tijdens het rijden meer comfort hebt. Je rijdt in de praktijk namelijk makkelijk over drempels en hobbels in de weg heen, zonder dat je hier veel van voelt. Dit maakt het dan ook een stuk aantrekkelijker als het rijden met een fiets. Ook is dit een stuk veiliger, want je komt nooit met een lekke band onderweg te staan.

Waarom kiezen voor de Ninebot Kickscooter E2 E Plus?

De Ninebot Kickscooter E2 E Plus is een krachtige E-step die voorzien is van een 300 watt motor en een actieradius heeft van 25 kilometer. Het is niet alleen een stuk duurzamer als het rijden met een auto, maar je kunt ook makkelijk overal tussendoor. Net als met een fiets, brommer of scooter kun je door de smalle steegjes heen en bespaar je kostbare tijd! Bovendien is hij ook nog op te vouwen, waardoor je hem ook prima in het openbaar vervoer kunt meenemen.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee