Ninebot GT2P

De krachtige Ninebot GT2P wordt aangedreven door 2x 3000 watt motoren waarmee je een maximale snelheid van 70 kilometer per uur kunt halen.

Specificaties

Het eerste wat opvalt aan de Ninebot GT2P is de stevige en solide industriële bouw die deze step heeft. Hij is dan ook iets zwaardere als de gemiddelde E-step, maar daar haal je wel kwaliteit uit, want het is onderdeel van het bekende Segway. Het is dan ook niet gek dat deze Ninebot E-step ontzettend populair is! Deze step kost een flinke duit in het zakje, maar daarvoor krijg je ook heel veel meer power voor. Hij wordt namelijk aangedreven door 2x 3000 watt motoren, dus een totaal vermogen van 6000 watt waarmee je 70 kilometer per uur kunt rijden.

Tevens zorgen deze motoren en de solide bouw van de step ervoor dat je ook hellingen kunt nemen tot wel 30%. Je kunt dus ook onder viaducten door of door de heuvels rijden, zonder daar extra inspanning voor te leveren. Daarnaast zit er ook een krachtige accu in die bij gemiddeld gebruik zo’n 90 kilometer meegaat. Tevens zijn de 11 inch banden zelf herstellend en tubeless. Dit betekend dat er geen binnenband in zit en je een stuk minder onderhoud hebt.

Nieuw op de markt: De Ninebot GT2P, jouw ticket naar ongeëvenaarde snelheid en vrijheid!

De Ninebot GT2P is een van de nieuwste en meest exclusieve elektrische steps die je op dit moment kunt kopen. Er is weinig concurrentie in deze klasse, want er zijn bijna geen andere E-steps te vinden die 6000 watt aan motorvermogen hebben. Daarnaast kun je op 1 accu ook nog eens 70 tot 100 kilometer rijden, afhankelijk van je snelheid. Maar het mooiste van alles is toch wel dat je hem dan in maximaal 8 uur weer helemaal oplaad van 0 naar 100 %.

Stap in de toekomst van mobiliteit met een elektrische step uitgerust met anti lek 11 inch banden!

Er zitten 11 inch anti-lek banden op de Ninebot GT2P elektrische step. Deze tubeless banden beschikken alleen over een buitenband en geen binnenband. Hierdoor heb je dus ook bijna tot geen onderhoud aan de E-step. Daarnaast zit er een gel aan de binnenkant die kleine gaatjes meteen weet op te vullen. Je hoeft dit dus niet zelf te doen! Daarnaast zijn deze banden voorzien van een goed profiel, zodat je ook echt comfortabel kunt rijden.

Leef het leven in de snelle baan met de Ninebot GT2P elektrische step die 70 km/u haalt!

Je kunt jezelf snel verplaatsen met de Ninebot GT2P die een maximale snelheid heeft van 70 kilometer per uur. Dit bereik je vrij snel als je goed kunt schakelen, want daar zorgen de dubbele motoren van 3000 watt per motor wel voor. Daarnaast is hij niet alleen voor de korte, maar ook zeker voor de lange afstanden geschikt. Als je gewoon op een normale snelheid rijd dan kan de accu zeker wel 90 kilometer mee gaan. Gemiddeld gezien komt het uit op 70 tot 100 km, maar dat is geheel afhankelijk van je rijgedrag.

Leer waarom 2 motoren van 3000 watt het geheime ingrediënt zijn voor elektrische step fanaten

De Ninebot GT2P heeft een motorvermogen van 6000 watt (2x 3000 watt motor) waarmee je 70 km/u binnen enkele seconden kunt bereiken. Het schakelen gaat eenvoudig via de versnellingen op het stuur, maar je hebt ook de mogelijkheid om van een app gebruik te maken. Het handige aan de app is dat je met NFC of bluetooth je telefoon ermee kunt verbinden. Op deze manier kan hij enkel en alleen met jouw mobieltje van het slot afgehaald worden. Hierdoor hoef je dus niet meer bang te zijn op diefstal.

Daarnaast is een krachtig motorvermogen niet alleen belangrijk voor het snel optrekken. Je kunt er namelijk ook opwaarts mee rijden, tegen hellingen van maximaal 30%. Aan de achterwielen zit een zogeheten ABS systeem voor te remmen en aan de voorkant een schijfrem. Hierdoor rijd je veilig en sta je binnen enkele seconden stil. Bovendien is hij ook nog voorzien van krachtige vering aan de voor- en achterkant. Hierdoor voel je (bijna) niets van oneffenheden in de weg.

Waarom de Ninebot GT2P een ware sensatie is voor alle leeftijden!

Het is een sensatie wanneer je de Ninebot GT2P voor de eerste keer start. Het is een elektrische step voor iedereen boven de 14 jaar tot wel 99 jaar. Hij is namelijk voorzien van krachtige motoren en aan zowel de voor als achterkant vering. Hierdoor rijd je niet alleen snel (70 km/u), maar ook nog eens erg comfortabel. Bovendien heeft hij 11 inch banden die voorzien zijn van gel aan de binnenkant, waardoor een lekke band verleden tijd is!

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee