NAVEE V50

De NAVEE V50 is een snelle elektrische step met een bereik van 50 kilometer.

Specificaties

De NAVEE V50 is een elektrische step die wordt aangedreven door een 650 watt motor. Hierdoor is hij niet alleen in staat om snel op de 25 kilometer per uur te komen, maar hij kan ook nog eens hellingen nemen van 20%. Ga je tijdens jouw reis onder een viaduct door, dan ga je met dezelfde snelheid daar ook weer naar boven. Daarnaast zit er een energieherstel systeem in deze elektrische step. Als je gaat remmen of vaart minderd, dan spaart hij de energie op zodat je nog langer op 1 accu kunt rijden.

Spring op de NAVEE V50 en verken moeiteloos jouw stad

Met de NAVEE V50 rijd je gemakkelijk door de straten, maar hij is ook uitermate geschikt voor de stad. Hij beschikt namelijk over meerdere versnellingen, waarmee je snel terug kunt schakelen in de drukke gebieden. Tevens beschikt hij over 10 inch banden die zorgen voor optimaal rijcomfort. Het nemen van hobbels of drempels voel je niet tot nauwelijks met deze E-step. Daarnaast zit er ook een airtag gleuf in de step. Hier kun je een Apple Air Tag in stoppen om de E-step op afstand te kunnen volgen.

Een elektrische step met een indrukwekkende actieradius van 50 kilometer

De NAVEE V50 heeft een geweldige actieradius van 50 kilometer. Je kunt er op een gemiddelde snelheid dus wel 50 kilometer of meer mee rijden. Rijd je liever wat harder dan zal het bereik tussen de 40 en 45 kilometer liggen. Echter als je veel remt of snelheid mindert bouwt hij ook energie op, wat er uiteindelijk voor kan zorgen dat je nog verder kunt rijden. Tevens heeft hij een korte laadtijd waarmee je hem in 4 a 4,5 uur van 0 naar 100% kunt opladen.

Maak elke rit spannend en efficiënt met een krachtige elektrische step!

Een elektrische step is de nieuwe manier van duurzaam vervoer aan het worden en daarom is de NAVEE V50 zeker een goede investering. Naast de praktische dingen zoals snelheid en actieradius is deze step ook eenvoudig op te vouwen. Je kunt hem zo compact maken dat hij zelfs in de achterbak van veel auto’s past. Natuurlijk kun je hem ook meenemen in het openbaar vervoer. Door de ecoboost is hij ook nog eens geschikt voor zowel de lange alsmede korte afstanden.

De NAVEE V50 elektrische step maakt jouw leven gemakkelijker dan ooit tevoren!

De NAVEE V50 heeft een goede prijs en kwaliteit verhouding en kan zeker bijdragen aan het eenvoudig maken van je leven. Je kunt hem namelijk overal mee naar toe nemen door zijn lichte gewicht van slechts 17 kg. Het opvouwen is zo simpel dat je dit binnen een minuut gedaan krijgt. Daarnaast heeft hij versnellingen waarmee je binnen korte tijd van 0 naar 25 kilometer per uur schakelt.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee