NAVEE V40

De betaalbare NAVEE V40 is een van de meest gewilde E-steps van dit merk met een rijbereik van 40 kilometer.

Specificaties

Beste prijs bij:

Voor mensen met een lager budget is de NAVEE V40 elektrische step zeker een goed alternatief voor de NAVEE V50.  Hij beschikt over een slim batterijsysteem waardoor hij energie toevoegt aan de accu bij bijvoorbeeld rennen. Met een rijbereik van 40 km en een snelheid van 25 km/u is het echt een koopje voor deze prijs.

Spring aan boord van de NAVEE V40 en laat je verrassen

De NAVEE V40 beschikt over een 525 watt motor waardoor je er moeiteloos overal mee kunt reizen. Mede door dat zware vermogen is hij ook in staat om hellingen te nemen bij bijvoorbeeld een viaduct. Bovendien beschikt hij over 10 inch luchtbanden waarmee je eenvoudig over hobbels gaat. Dit voel je letterlijk nauwelijks bij een normale drempel en bij hogere verhogingen voel je het minimaal.

Rijden zonder Grenzen: Maak indruk met een elektrische step die je tot wel 40 kilometer ver brengt

Het rijbereik van de NAVEE V40 bedraagt 40 kilometer bij gemiddeld gebruik. Bij een gemiddelde snelheid haal je dit er wel uit, maar moet je veel remmen onderweg dan kan dit zelfs een paar kilometer oplopen. Rijd je continue 25 kilometer per uur dan zal het hooguit 5 kilometer minder zijn. In slechts 4 tot 6 uur laad je hem vervolgens weer helemaal op.

Ontdek het gemak en de spanning van reizen met een elektrische step!

De NAVEE V40 is een eenvoudig te bedienen elektrische step. Dit doe je gewoon met de knoppen en hendels die aan het stuur zitten. Bovendien gaat het opstappen ook heel makkelijk, want je hebt meer als voldoende ruimte. Tevens zit er zowel een handmatige alsmede elektronische rem op deze E-step. Dit zorgt ervoor dat je altijd veilig bent, want ieder heeft zijn eigen voorkeur voor elektrische of handmatig remmen.

De NAVEE V40 elektrische step maakt jouw leven gemakkelijker dan ooit tevoren!

Qua prijs en kwaliteit verhouding is de NAVEE V40 zeker een aanrader. In zijn prijsklasse zijn er maar weinige steps die een bereik hebben van maar liefst 40 kilometer. Dit betekend dat hij voor zowel de lange alsmede korte afstanden te gebruiken is. Tevens kan hij soms nog wel langer meegaan door een uniek batterijsysteem, wat bij remmen weer nieuwe energie maakt.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee