NAVEE V40 Pro elektrische step

De NAVEE V40 PRO is net dat stapje meer wat je nodig hebt om nog sneller en comfortabeler te reizen.

Specificaties

De NAVEE V40 Pro elektrische step heeft net wat meer vermogen als de gewone NAVEE V40. Met 600 Watt ben je binnen enkele seconden op een topsnelheid van 25 kilometer per uur. Bovendien is hij ook voorzien van een krachtige accu en slim batterij systeem waarmee je zo 40 tot 45 kilometer rijd. Dit is op basis van een gemiddelde snelheid, met continue 25 kilometer per uur kan het net wat minder zijn.

Ga je trager dan kan het juist weer wat meer worden. Als je remt bouwt het slimme batterijsysteem ook weer nieuwe spanning op. Dit zorgt er dan voor dat je weer net wat langer door kunt. Bovendien laad je deze step in maximaal 4,5 uur weer volledig op. Hij is dus ideaal voor zowel de korte alsmede lange afstanden!

Laat je meeslepen door de kracht van de NAVEE V40 Pro elektrische step

Het is een gloednieuwe ervaring en de NAVEE V40 Pro elektrische step wamt hij is net wat krachtiger als zijn voorganger. Met de 10 inch banden en de sterke motor rijd je niet alleen snel, maar vooral ook comfortabel. Bovendien kunnen deze banden wel tegen een stootje en is de kans op een lekke band vele malen lager als bij een fiets. Daarnaast is hij voorzien van remmen aan de voor en achterkant voor optimale veiligheid!

Maak een statement met de elektrische step die jou tot wel 40 kilometer laat rijden

De NAVEE V40 Pro elektrische step beschikt over een 7600 mAh accu waarmee je moeiteloos 40 kilometer kunt rijden. Je zou denken een krachtige accu moet langer opladen, maar dat is bij deze step niet het geval. In ongeveer 4 a 4 en een half uur is hij volledig opgeladen. Daarnaast is hij waterdicht (IP55) en dat betekend dat je ook van een lange levensduur kunt genieten. In Nederland regent het vaak en daar kan deze E-step gelukkig goed tegen.

Reizen was nog nooit zo leuk en makkelijk: waarom je een elektrische step moet proberen!

Een elektrische step zoals de NAVEE V40 is de manier om naar een duurzamer manier van vervoer over te stappen. Hij heeft namelijk geen uitlaatgassen, een slimme batterijsysteem en een korte laadtijd. Dit zorgt ervoor dat we duurzaam kunnen deelnemen aan de maatschappij op zowel de lange alsmede korte ritten. Hij kan namelijk 40 kilometer op 1 accu rijden en in sommige gevallen is dit nog wel meer…

NAVEE V40 Pro elektrische step: Geniet van het ultieme gemak op elk moment!

De NAVEE V40 Pro elektrische step is een compacte step die je eenvoudig kunt inklappen. Bovendien weegt hij slechts 22 kg, waardoor je hem moeiteloos overal mee naar toe neemt. Het is zo eenvoudig te dragen en op te vouwen dat mensen hem ook in het OV kunnen gebruiken. In ons buurland Duitsland zien we dit al, maar het zal niet lang duren voordat deze trend zich ook naar Nederland voortbeweegt.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee