NAVEE S65C

Geschikt voor de korte en lange afstanden met een rijbereik van 65 km is de NAVEE S65C een echte aanrader voor wie de E-step veel gebruikt.

Specificaties

Met de NAVEE S65C eleketrische step zul je optimaal rijcomfort gaan ervaren. Hij beschikt namelijk niet alleen over een krachtigere motor als de NAVEE V40 PRO, maar ook over dubbele vering. Tijdens het rijden merk je weinig tot helemaal niets van oneffheden doordat hij aan zowel de voor- alsmede achterzijde vering heeft zitten. Daarnaast zorgt de 900 Watt motor ervoor dat je binnen no time op die 25 kilometer per uur zit. Geniet tot wel 65 kilometer of meer met slechts een keer opladen!

Laat je betoveren door de NAVEE S65C elektrische step: Een krachtige en elegante manier om je te verplaatsen!

Het eerste wat opvalt aan de NAVEE S65C is toch wel dat hij een elegant design heeft. Het is modern, maar toch niet te opvallend, waardoor hij voor zowel mannen als vrouwen geschikt is. Daarnaast heeft een krachtige 900 w motor voor optimaal rijcomfort en voldoende snelheid. Bovendien is hij in staat om hellingen te nemen van maximaal 22%. Je kunt dus moeiteloos in de heuvels rijden of onder een brug door gaan.

Zeg vaarwel tegen de file en hallo tegen eindeloze avonturen met de elektrische step die 65 kilometer kan rijden op 1 accu

De NAVEE S65C beschikt over een super krachtige 15.000 mAh accu waardoor je tot wel 65 kilometer kunt rijden zonder hem op te laden. Dit maakt deze E-step geschikt voor zowel de lange alsmede korte ritten. Als hij leeg is heeft hij maximaal 8 uur nodig om weer volledig opgeladen te raken. Dit kun je dus prima tijdens je nachtrust doen om er zo weer een of meerdere dagen gebruik van te kunnen maken.

Ontdek de revolutionaire wereld van elektrisch steppen met een 900 watt motor

Het is een wereld van verschil als je een elektrische step zoals de NAVEE S65C gaat rijden. Hij heeft namelijk een 900 watt motor waarmee je optimaal rijcomfort ervaart. Deze E-step trekt vlot op, maar ook blijft hij goed en lang op snelheid. Daarnaast merk je dat hij ook uitermate geschikt is om bijvoorbeeld mee naar boven te rijden in de heuvels, viaducten of andere stijgende wegen.

Verander je dagelijkse routine met de handige NAVEE S65C elektrische step

De NAVEE S65C beschikt over 10 inch banden die zichzelf herstellen mocht er een gaatje komen. Je hebt dus een stuk minder onderhoud als bij een fiets waar je een klein gaatje altijd moet repareren. Grotere gaten in de banden worden niet opgevuld, maar deze komen ook bijna nooit voor. Hiervoor moet je echt een klapband weten te creëren, dus je kunt er veilig vanuit gaan dat je deze E-step iedere dag kunt gaan gebruiken.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee