MS Energy R10

De eigentijdse MS Energy R10 is meer als alleen een mooi plaatje. Met een snelheid van 25 kilometer per uur en een rijbereik van 30 kilometer heeft hij een goede prijs en kwaliteit verhouding.

Specificaties

Beste prijs bij:

De MS Energy R10 is niet te vergelijken met de MS Energy M10 waar veel mensen deze E-step mee verwarren. Allereerst heeft hij een stoer en industrieel uiterlijk voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Daarnaast levert hij optimaal rijcomfort door de grote wielen die eronder liggen. Hierdoor zijn hobbels verleden tijd, en rijd je continue lekker soepel. Bovendien heeft hij minder onderhoud nodig als een E-bike. Met een top snelheid van 25 km/u is hij zijn investering zeker waard.

De eigentijdse en opvallende MS Energy R10

Naast het design is de MS Energy R10 ook echt een elektrische step die weet te presteren. De combinatie van de grotere banden met de 350 watt motor zorgen ervoor dat je moeiteloos kunt rijden. Het maakt niet uit of je een vlakke of juiste een hobbelige ondergrond hebt, je blijft bijna continue dezelfde snelheid rijden. Daarnaast heeft hij een aluminium frame dat makkelijk op te vouwen is zodat je ook nog ruimte in de schuur kunt besparen.

Geniet van comfort met de 20 en 16 inch wielen van deze elektrische step

Er zitten op de MS Energy R10 2 verschillende formaten banden. Aan de voorzijde zit een 20 inch band en een stuur dat in hoogte te verstellen is waarmee hij voor bijna iedereen geschikt is. Aan de achterzijde zit een 16 inch band die in combinatie met de andere band zorgt voor optimaal rijcomfort. Bovendien heeft hij een breed opstap gedeelte en kan hij tot wel 120 kg dragen.

Snel en makkelijk op te vouwen met een stuur dat in hoogte verstelbaar is

De MS Energy R10 is voorzien van een aluminium frame dat solide is, maar ook eenvoudig op te vouwen.  Met een paar kleine handelingen vouw je hem in korter als een minuut op om hem zo op te kunnen bergen. Tevens zou je hem ook mee kunnen nemen in de auto als je op vakantie gaat. Daarnaast weegt hij slechts 14 kg, waardoor hij ook eenvoudig te dragen is in de bus, trein of metro. Ideaal als je de laatste kilometers niet wil lopen, maar lekker wil gaan steppen!

Het comfort en design van de MS Energy R10 E-step

De MS Energy R10 is een elektrische step die optimaal rijcomfort geeft, maar het geeft je vrienden ook een onderwerp om over te praten. Hij heeft namelijk een industrieel uiterlijk en dat valt op, maar het is ook nog eens praktisch. Dit materiaal is namelijk bestand tegen bijna alle weersomstandigheden. Hierdoor is een lange levensduur zo goed als gegarandeerd en je kunt er tot wel 30 kilometer mee rijden voordat hij opgeladen moet worden.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee