MS Energy M10

De MS Energy M10 heeft een betaalbare prijs en gaat 25 kilometer per uur

Specificaties

Beste prijs bij:

Wanneer je niet het budget hebt voor de MS Energy E21 is de MS Energy M10 een prima alternatief. Deze E-step wordt in Europa veel verkocht vanwege zijn betaalbare prijs en indrukwekkende specificaties. Hij is voorzien van 350w motor die je in staat stelt om 25 kilometer per uur te rijden en hellingen te nemen. Daarnaast gaat de accu 28 km mee, wat meer als voldoende is voor woon-werk verkeer. Is het niet voldoende, dan laad je hem in slechts 6 uurtjes van 0 naar 100 op.

De betaalbare MS Energy M10 die je voorziet van alle gemakken

De MS Energy M10 is voorzien van alle gemakken die je nodig hebt. Zo is er bijvoorbeeld gekozen voor een slim remsysteem die de kracht van het remmen omzet in nieuwe energie. Hierdoor heeft de accu niet 25 km, maar zelfs 28 km aan actieradius. daarnaast heeft hij 10 inch luchtbanden die voorzien zijn van een sterk profiel. Deze zijn bijna niet lek te krijgen en geven je optimaal rijcomfort.

Verken de wereld op een 350 watt e-step met 25 km/u snelheidslimiet

Er zit een 350 watt motor in de MS Energy M10 en dat betekend dat je binnen enkele seconde op de top snelheid van 25 km/u zit. Daarnaast is dit een sterke motor waardoor hij moeiteloos personen en belading tot wel 120 kg kan vervoeren zonder in te leveren op zijn prestaties. Tevens is hij ook geschikt voor de steden, want hij kan namelijk ook opwaarts tot een maximale helling van 20%. Hiermee kun je dus prima onder een viaduct door of door de heuvels rijden.

Ga overal snel naartoe met een glimlach dankzij de praktische en handige opvouwbare e-step

De MS Energy M10 is voorzien van een slim opbergsysteem. Met een paar simpele stappen heb je hem binnen 30 seconden opgevouwen en kun je hem bijvoorbeeld meenemen in de auto. Tevens is dit ook handig als je niet zoveel opbergruimte hebt in de schuur. Je kunt hem praktisch gezien namelijk zo nog wel in een hoekje kwijt. Door zijn lichte gewicht zou je hem ook in het openbaar vervoer kunnen gebruiken. Zo hoef je dat laatste stukje niet meer te lopen!

Ga verder dan ooit tevoren met de MS Energy M10: geniet van kilometerslang rijplezier!

Deze prachtige en moderne E-step MS Energy M10 is niet alleen mooi om te zien, maar ook nog tot bijna alles in staat. Hij is namelijk voorzien van een slim batterijsysteem waarmee je zon 28 kilometer kunt rijden. Stel je moet remmen, dan wordt dit in energie omgezet voor de accu. Daarnaast voel je door de 10 inch luchtbanden ook bijna niets van hobbels in de weg. Rijcomfort is net als design en functionaliteit zeker zo belangrijk!

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee