MS Energy e21 elektrische step volwassenen

Ga next level met de MS Energy e21 die beschikt over een actieradius van maar liefst 90 km.

Specificaties

Beste prijs bij:

Als je net nog een maatje meer zoekt als de MS Energy e20 dan hebben wij een goed alternatief de MS Energy E21 elektrische step voor volwassenen. Deze heeft namelijk een nog verder bereik van ongeveer 90 kilometer. Het slimme batterijsysteem zorgt er zelfs voor dat de energie die je met remmen gebruikt wordt omgezet in nieuwe energie voor de accu. Hierdoor kun je weer een paar kilometer meer rijden.

Dagenlang rijplezier door de krachtige accu met 90 km bereik

De MS Energy E21 beschikt over een uitneembare accu van 20.8 waarmee je 90 kilometer kunt maken. Super handig want zo hoef je niet de step naar binnen te halen, maar kun je gewoon de accu eruit pakken. Daarnaast is hij ook nog eens super opvallend met het oranje gekleurde opstapgedeelte. Dat ziet er niet alleen stoer uit, maar is ook nog eens beter zichtbaar in de avonden / nachten.

Optimaal rijcomfort en snel schakelen met de 500 watt motor

Je hebt optimaal rijcomfort met de combinatie van de 500 watt motor en de 10 inch luchtbanden met profiel die in de MS Energy e21 zitten. De motor zorgt er niet alleen voor dat je snel op je topsnelheid zit, maar ook dat je in staat bent om hellingen te nemen. Teven s zorgen de banden ervoor dat je niet ieder hobbeltje voelt. Doordat het luchtbanden zijn kunnen ze ook praktisch niet lek. Wat dus betekend dat je een stuk minder onderhoud hebt als bij een fiets

Uitneembare accu als een van de weinige E-steps

De MS Energy e21 is een van de weinige E-steps die beschikt over een uitneembare accu. Binnen 10 seconden kun je deze eruit trekken en ergens opladen. Je hoeft dus niet de kabel door een hele ruimte neer te leggen en je kunt de step dus ook demonteren tijdens het laadproces. Dit zorgt niet alleen voor een ruimtebesparing, maar vooral ook een nog beter gebruiksgemak.

Maak meer ritten met de MS Energy E21 elektrische step volwassenen

Het eerste wat aan de MS Energy e21 opvalt is toch wel zijn felle oranje kleur aan de onderzijde. Hij is hierdoor een stuk moderner en geschikt voor mannen en vrouwen. Tevens is het ook nog functioneel, want je valt zo beter op voor mede weggebruikers. Daarnaast is het een step die een indrukwekkend rijbereik heeft van 90 kilometer op een accu. Vervolgens kun je hem ook weer binnen maximaal 9 uur opladen.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee