MS Energy e20

De indrukwekkende MS Energy e20 is geschikt voor jong en oud voor lange en korte ritten tot maximaal 70 kilometer per accu lading.

Specificaties

Beste prijs bij:

De MS Energy e20 is een krachtige elektrische step die wordt aangedreven door een 500 watt motor en een krachtigere accu als die van de MS Energy e10. Met deze step kun je namelijk ritten maken tot wel 70 kilometer zonder op te laden. Vervolgens duurt het slechts 8 tot 9 uur voordat de accu weer helemaal vol zit. Bovendien heeft hij een grandioos design, waar je jouw vrienden jaloers mee maakt!

Geniet eindeloos van de MS Energy e20 met een rijbereik van 70 km

Er zit een 48 V batterij in de MS Energy e20 die bij gemmideld gebruik zo’n 70 kilometer meegaat. Dit betekend dat je dus niet iedere dag hoeft op te laden. Echter kun je er juist ook in de weekenden de lange tochten of stedentrips mee maken. Hij is namelijk ook eenvoudig te demonteren, waardoor je hem prima mee op vakantie of in de auto of OV kunt nemen.

Schakel snel van 0 naar 25 km/u met de 500 watt motor

De 500 Watt motor in de MS Energy e20 zorgt ervoor dat je snel van 0 naar 25 km/u gaat. Daarnaast is deze step daardoor ook in stad om bergopwaarts te rijden, zonder daar snelheid bij te verliezen. Op deze manier verplaats je jezelf sneller van A naar B. Daarnaast merk je toch ook wel echt comfort doordat de fabrikant gekozen heeft voor goede en vooral kwalitatieve onderdelen. Zelfs als je over een hobbel rijd merk je dat bijna niet.

Design en functionaliteiten van deze elektrische step

Het merk MS Energy staat toch wel bekend om zijn prachtige en universele design, zoals je ook bij de MS Energy e20. Het is namelijk een grijze step met wat stoere accenten en reflectoren. Naast de mooie contrasten is het ook nog eens functioneel, want met reflectoren ben je tijdens de donkere dagen beter zichtbaar. Bovendien heeft hij 10 inch luchtbanden die voorzien zijn van een profiel zodat je geen oneffenheden in de weg merkt.

Haal het maximale uit je rit met de MS Energy e20

De MS Energy e20 behoort tot het middensegment en heeft een goede prijs en kwaliteit verhouding. Het is een kleine investering meer, maar je kunt er tot wel 70 kilometer mee rijden. Voor de meeste mensen is dit meer als voldoende, en sommige hoeven hem zelfs maar om de paar dagen op te laden.

Daarnaast heeft hij een slim batterijsysteem. Dit zorgt ervoor dat als je remt dit weer in energie wordt omgezet voor de batterij. Daardoor vergroot je dus het rijbereik en komen sommige mensen zelfs boven die 70 kilometer uit.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee