MS Energy e10

Geniet van 40 kilometer rijplezier met de MS Energy E10 elektrische step voor volwassenen.

Specificaties

Beste prijs bij:

De MS Energy e10 is een stoere en comfortabele elektrische step die een snelheid haalt van 25 kilometer per uur. Daarnaast beschikt hij over een krachtige accu waarmee je moeiteloos ritten mee kunt maken tot wel 40 kilometer of soms wat meer. Een ander groot voordeel is dat hij echt eenvoudig is op te vouwen en niet zwaar is. Als je dit eenmaal gebruikt hebt wil je niet meer zonder en dat is zeker zijn investering waard!

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de MS Energy e10: ritten tot 40 km!

Je kunt met de 48 Volt accu van de MS Energy e10 elektrische step ongeveer 40 km rijden. Als de accu helemaal leeg is dan laad je hem in maximaal 6 uur weer volledig op. Als je wat harder rijd dan kan de accu wat minder kilometer maken, maar dat zal geen 5 kilometer verschil maken. Hij heeft een draagkracht van 120 kg, maar bij minder belasting rijd hij vaak ook nog een aantal kilometer meer…

Razendsnel accelereren: bereik 25 km/u met 450 watt motor

De MS Energy e10 is een razend snelle elektrische step die binnen een paar seconde op 25 km/u zit. Dit komt doordat hij wordt aangedreven door een 450 watt motor. Bovendien kun je met dit hoge vermogen ook hellingen nemen op een hoge snelheid. Dit is echt iets wat je pas tijdens het rijden leert, maar waar je al snel niet meer zonder kunt.

Ervaar ongeëvenaard rijcomfort en een oogverblindend design

Het eerste wat opvalt aan de MS Energy e10 is toch wel zijn flitsende design. De combinatie van zwart met wit ziet er niet alleen stoer uit, maar het zorgt ook dat je goed opvalt voor andere weggebruikers. Zeker met de reflectoren en strips die ze hebben geplaatst, want dan ben je in het donker goed zichtbaar.

Tevens heeft deze elektrische step ook echt wel veel rijcomfort te bieden. Hij heeft een 450 Watt motor die ervoor zorgt dat je snel kunt vertrekken, maar ook dat je bergopwaarts kunt rijden. Tijdens het rijden hoef je ook niet bang te zijn voor drempels of hobbels, want dit wordt door de schokdempers opgepakt, zodat jij comfortabel kunt blijven rijden.

Hoe je optimaal kunt profiteren van de MS Energy e10 en toch bewust blijven

Qua prijs en kwaliteit verhouding profiteer je al snel van alle gemakken van de MS Energy e10. Hij heeft een krachtige motor, alle veiligheidsvoorzieningen en optimaal rijcomfort. Met de 10 inch luchtbanden glij je als het ware over de weg. Is de weg niet vlak? Geen probleem daarvoor heeft deze step ingebouwde schokdempers!

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee