Mobile Future Basic elektrische step 350W 10Ah

De Mobile Future Basic elektrische step 350W 10Ah is een aanrader voor jong en oud voor de mensen die willen beginnen met duurzaam vervoer van A naar B.

Specificaties

De Mobile Future Basic elektrische step heeft een motorvermogen van 350W waarmee je jezelf snel van A naar B kunt verplaatsen. Met de verschillende versnellingen zit je in korte tijd op 25 kilometer per uur. Daarnaast heeft hij een 10ah batterij, wat weinig lijkt, maar je kunt er toch zo’n 30 kilometer mee rijden. Naast een manuele bediening is het ook mogelijk om hem met een app te bedienen.

Op weg naar de toekomst met de Mobile Future Basic elektrische step: krachtig en gebruiksvriendelijk

Je kunt met de Mobile Future Basic elektrische step een goede stap naar de toekomst van duurzaam vervoer maken. Hij is namelijk niet alleen krachtig, maar ook nog eens betaalbaar. Tevens is hij universeel ontworpen, waardoor hij te gebruiken is voor zowel jonge als oudere mensen met manuele bediening en via een app. Daarnaast is hij ook eenvoudig in zijn gebruik, met 1 tot 2 handelingen ben je al op weg naar je bestemming,

Betaalbaarheid en toch een vermogen van 350 watt

Ondanks zijn betaalbare prijskaartje heeft de Mobile Future Basic elektrische step toch meer als voldoende vermogen. Met een 350 watt motor zoals deze E-step heeft ben je in staat om binnen een minuut al op je topsnelheid te zitten. Daarnaast kun je ook gewoon naar boven of beneden rijden van hellingen zoals bij een viaduct. Tevens voel je ook echt comfort van de 10 inch banden waarvan deze E-step voorzien is.

Bedien hem ook eens met de speciale Mobile Future App

Met de speciale Mobile Future app kun je de belangrijkste eigenschappen van de Mobile Future Basic elektrische step bekijken en instellen. Je kunt ervoor kiezen om met het stuur de snelheid te regelen, maar dit kun je ook vooraf in de app instellen. Daarnaast kun je ook kilometerstanden en verbruiksstatistieken bekijken in deze app. Tevens is hij in Belgie al legaal, dus het zal niet lang meer duren voordat dit in Nederland ook het geval zal zijn.

Efficiëntie en stijl in één pakket: ervaar het gemak van de Mobile Future Basic elektrische step

De Mobile Future Basic elektrische step is een effeciente E-step voor mensen die hem gewoon voor woon-werkverkeer gebruiken. Hij heeft namelijk een bereik van 30 kilometer, wat in de meeste gevallen meer als voldoende is. Daarnaast is het ook een hele licht step, met een gewicht van 14 kg kun je hem ook prima in het openbaar vervoer meenemen.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee