Mankeel Silverwings

De krachtige en snelle Mankeel Silverwings heeft ook nog eens een korte oplaadtijd van maximaal 3 tot 5 uur.

Specificaties

Beste prijs bij:

De Mankeel Silverwings is een krachtige E-step met een snelheid van 25 kilometer per uur en een motor van 500 watt. Bovendien is hij ontworpen door het team van Porsche en dat spreekt al boekdelen. De accu is tevens snel op te laden, maar gaat ook nog eens lang mee. Hij gaat ongeveer 35 kilometer mee waarna hij 3 tot 5 uur moet opladen om van 0 tot 100% te komen.

Ontdek de nieuwe Mankeel Silverwings step met zijverlichting ontworpen door niemand minder dan Porsche!

Er zit speciale zijverlichting op de Mankeel Silverwings en daardoor val je in het donker goed op. Tevens ziet het er ook mooi uit als je hem parkeert en wil bewonderen. Daarnaast is het design ook eigentijds en modern te noemen. Desondanks is het toch geschikt voor zowel mannen als vrouwen omdat het echt een geheel is.

Cruise in stijl met de Elektrische Step Massive: 10 inch banden en een krachtige 500 watt motor!

De Mankeel Silverwings heeft een 500 watt motor waarmee je binnen enkele seconde van 0 naar 25 km per uur kunt schakelen. Daarnaast heeft dit merk ervoor gekozen om 10 inch massive banden te gebruiken. Deze hebben ook nog een profiel en daarmee lig je lekker op de weg en glijd je als het ware door. Je hebt maar weinig wat je merkt van hobbels in de weg, of het moet echt een hoge drempel zijn die je over scheurt.

Beheer je Mankeel elektrische step gewoon met een app!

Je kunt alle elementen van de Mankeel elektrische step beheren met de app. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat hij niet kan meegenomen worden door iemand anders die jouw telefoon niet bezit. Handig zo’n anti diefstal slot, want daarmee wordt hij ook waardeloos als ze hem proberen te stelen. Tevens kun je ook de belangrijkste statistieken bekijken of je maakt gebruik van de automatisch uitschakelen functie die je met een timer in kunt stellen in de app.

Grip op mobiliteit met de Mankeel Silverwings: De perfecte combinatie van traditioneel rijden en moderne technologie

Op weg naar duurzame mobiliteit komt de Mankeel Silverwings op het perfecte moment. Hij is namelijk gelinkt aan Porsche en daarmee razend populair. Daarnaast is deze manier van vervoer niet alleen duurzamer, maar in veel gevallen ook nog sneller. Met een elektrische step kun je namelijk overal zo tussendoor rijden. Hij heeft een snelheid van 25 km/u, accu van 3 tot 5 uur opladen en een rijbereik van 35 kilometer.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee