Mankeel E-step ontworpen door Porsche

De Mankeel E-step ontworpen door Porsche beschikt over een 500 watt motor waarmee je binnen no time op 25 km/u zit.

Specificaties

De Mankeel E-step ontworpen door Porsche voldoet aan de verwachtingen van iedereen. Hij is namelijk niet alleen ontworpen door een top team, maar ook nog eens met de beste materialen. Daarnaast beschikt hij ook over extra zijverlichting zodat je in het donker goed opvalt. Met een motor van 500 Watt en een snelheid van 25 km/u is hij geschikt voor beginners en gevorderen. Bovendien kun je er 35 KM mee rijden voordat je hem max 5 uur hoeft op te laden.

Rijd als een VIP met de revolutionaire Mankeel E-step

Het is een echte VIP ervaring om op de Mankeel E-step te rijden. Allereerst valt hij door zijn unieke en moderne design goed op. Daarnaast zit er genoeg verlichting op om er dag en nacht van te kunnen genieten. Een krachtige accu zorgt ervoor dat je tot wel 35 kilometer zorgeloos kunt rijden. Hij weegt slechts 14 KG waardoor je hem ook makkelijk mee kunt nemen op vakantie!

Cruise in stijl en comfort, aangedreven door een 500 watt motor!

De Mankeel E-step wordt aangedreven door een 500 watt motor. Deze stelt je in staat om in enkele seconden op de topsnelheid, maar ook dat je zorgeloos over iedere ondergrond kan rijden. Door het vermogen van deze step ben je zelfs in staat om hellingen te nemen! Daarnaast zit er ook een anti diefstal slot op waarmee je voorkomt dat de elektrische step gestolen kan worden.

Zeg gedag tegen gedoe – Beheer je Mankeel elektrische step moeiteloos via de app

Je kunt de Mankeel E-step bedienen via het stuur, maar je kunt hem ook bedienen vanaf een app op je telefoon. In deze step zie je niet alleen hoeveel batterij je nog over hebt, maar ook wat je gemiddelde snelheid is sinds de laatste keer dat je hem opgeladen hebt. Tevens zit er ook een cruise control functie op, zodat je de hele tijd 0p dezelfde snelheid kunt rijden. Ook kun je batterij besparen door hem automatisch uit te laten schakelen na 3 minuten geen gebruik!

Geniet van mobiliteit op een hoger niveau met de Mankeel E-step!

De Mankeel E-step is een step voor jong en oud. Dit omdat je hem op de klassieke manier kunt bedienen, maar je kunt er ook voor kiezen om hem te bedienen met een app. Hij heeft een 500 watt motor die in staat is om in enkele seconde te schakelen van 0 naar 25 kilometer per uur. Tevens zit er aan zowel de voor- als achterzijde en de zijkanten verlichting.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee