Kaabo Wolf Warrior X PLUS

De Kaabo Wolf Warrior X PLUS gaat tot wel 60 kilometer mee op 1 acculadig.

Specificaties

Beste prijs bij:

Als je niet genoeg te besteden hebt voor de de KAABO Wolf King + elektrische step  dan is de Kaabo Wolf Warrior X PLUS een prima alternatief. Deze is een stuk goedkoper, maar toch voorzien van geweldige specificaties. Tevens is hij voorzien van hoogwaardige materialen zoals het aluminium frame en sterke handvaten en stuur. Met een rijbereik van 60 kilometer en een snelheid van maximaal 70 km/u

Maak kennis met de Kaabo Wolf Warrior X PLUS: Dé elektrische step voor avontuurlijke mensen

De Kaabo Wolf Warrior X PLUS leent zicht prima voor de korte afstanden, maar ook voor de langere afstanden. Het is een duurzame manier van vervoer van A naar B of je nu naar het werk gaat of gewoon een dagje weg met een actieradius van 60 kilometer moet dit zeker lukken. Bovendien kun je hem binnen 4 tot 14 uur opladen zodat je er dan weer de volgende dag gebruik van kunt maken. 

In de praktijk rijden de meeste mensen er meerdere dagen mee omdat ze hem alleen voor de kleine afstanden gebruiken waarbij er geen vervoer per bus of auto beschikbaar is. Standaard gaat hij tot 37 kilometer per uur, maar je kunt hem ook laten unlocken zodat je 70 kilometer per uur kunt rijden. Daarnaast is hij ook van duurzame materialen gemaakt zodat je er jarenlang van kunt genieten.

Op het duidelijke display kun je niet alleen de snelheid volgen, maar ook zie je daar hoeveel batterij je nog over hebt. Daarnaast heeft hij hydraulische remmen die niet alleen veilig zijn maar ook super snel werken. Hiermee minder je snel vaart en als je ze lang genoeg inhoud dan sta je zelfs helemaal stil. Veel mensen denken niet na over de veiligheid, maar toch is het een van de belangrijkste elementen wanneer je deelneemt aan het verkeer.

Het prachtige design en de nieuwste veiligheidstools van deze E-step

Qua veiligheid heb je niets te klagen bij de Kaabo Wolf Warrior X PLUS want hij is voorzien van extra grote voorlampen en hydraulische remmen. De verlichting is niet alleen voor de veiligheid, maar vooral ook voor dat jij tijdens de donkere dagen nog gebruik kunt maken van de E-step. Daarnaast zijn de hydraulische remmen van top kwaliteit en zorgen ze voor een veilig gevoel voor jezelf, maar ook voor je mede weggebruikers.

Uitermate geschikt voor off-road rijden

De Kaabo Wolf Warrior X PLUS is speciaal ontworpen voor off-road gebruik. Echter kopen veel mensen hem ook voor on-road gebruik, want door de krachtige banden, vering en schokdempers voel je nagenoeg niets van drempels of oneffenheden in de weg. Deze E-step wordt daarnaast ook wel eens gebruik bij paardenwedstrijden, juist voor het snelle offroad terrein. Met een top snelheid scheur je van locatie naar locatie.

Een hobbel in de weg is geen probleem, want 9 van de 10 keer voel je gewoon dat de schokdempers en vering dit prima opvangen. Hij heeft 2 motoren die voorzien zijn van 1100 watt per stuk wat een totaal vermogen oplevert van 2200 watt. Je kunt zelf bepalen of je een of beide motoren gaat gebruiken. Door een motor te gebruiken kun je dus aanzienlijk besparen en wellicht meer rijden als de standaard actieradius van 60 km.

De knoppen op deze E-step zijn compact gemaakt zodat ze niet in het zicht zitten. Echter is het wel heel functioneel en werkt het juist bevordelijk voor het gebruikersgemak. Daarnaast kun je heel veel statistieken bekijken op het LED display van afgelegde afstand tot aan de maximale batterijduur die er nog in zit. Kortom het is echt een aanvulling waar je jarenlang plezier van zult hebben.

De Kaabo Wolf Warrior X PLUS: Ga off-road en verleg je grenzen met deze brute krachtpatse

Officieel gezien is de Kaabo Wolf Warrior X PLUS gemaakt voor off-road rijden, maar hij leent zich ook prima voor normale wegen. De reden is simpel dat hij off-road wordt gezien en dat is omdat er een zwaardere motor in zit, hydraulische vering en krachtige schokdempers. Dit zorgt ervoor dat een hobbel niet tot nauwelijks voelbaar is.

Bovendien is het ook een goed gewicht van 33,8 kg, waardoor je hem bijvoorbeeld ook mee kunt nemen op vakantie. Met een paar eenvoudige stappen kun je hem opvouwen en in de kofferbak van je auto meenemen. Echter zijn er ook mensen in het buitenland die hem zo juist gebruiken in het OV. Het demonteren kost ook echt niet veel tijd, want binnen een paar minuten heb je dit gedaan!

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee