KAABO Wolf King + elektrische step

De KAABO Wolf King + elektrische step is een premium elektrische step met een groot rijbereik en hoge snelheid!

Specificaties

Beste prijs bij:

De KAABO Wolf King + elektrische step is niet zomaar een elektrische step. Het is namelijk een  echte krachtpatser die gemiddeld tot wel 70 kilometer per uur kan halen. Het mooiste van alles is dat hij dit sneller kan als welke E-step dan ook, namelijk binnen maximaal 5 seconden. Tevens is hij voorzien van 2 lichten, waarmee je hem dus ook tijdens de donkere dagen kunt gebruiken.

De KAABO Wolf King + elektrische step: Maak indruk met stijl en snelheid!”

Je maakt echt een indruk op je vrienden wanneer je kiest voor de KAABO Wolf King + elektrische step. Als eerste wat opvalt is het stoere industriële design, waarbij er echt oog voor detail is geweest. Echter is het mooiste van alles toch wel dat je echt aangescheurd komt alsof het een scooter is. Hij gaat namelijk nog sneller als een E-bike met een topsnelheid van 70 kilometer per uur.

Daarnaast is hij ook erg functioneel, want of je nu dik of dun bent deze krachtpatser kan veel hebben. Hij kan je niet alleen dragen, maar je hebt ook een grotere gedeelte om op te stappen. Dit is niet alleen makkelijker, maar ook nog eens functioneel, want er is genoeg ruimte voor beide voeten. Daarnaast heeft hij een standaard waarmee je hem praktisch overal kunt parkeren.

Tevens zijn de sterke 10 inch banden niet alleen gemaakt voor gladde weggedeeltes. Je kunt met deze E-step net zo makkelijk offroad gaan rijden op een hoge snelheid door het zand, gras of andere oppervlakken. Bovendien doe je dit alles in korte tijd met verschillende versnellingen en zo ben je een waar racemonster!

Prachtig design en voorzien van de laatste veiligheidstools

De KAABO Wolf King + elektrische step is natuurlijk ook voorzien van de laatste veiligheidstools. Zo zitten er 2 remmen op deze E-step en ook dubbel verlichting aan de voorzijde en een rood achterlicht zodat andere weggebruikers je ook kunnen zien. Daarnaast heeft hij een praktisch systeem doordat je handmatig kunt schakelen  en remmen. Tevens kun je ook nog kiezen of je een of meerdere motoren laat draaien. Dit zal een verschil in snelheid geven, maar zo heb je wel de zekerheid dat je een lange afstand kunt rijden.

Reis on-road of off-road met deze krachtpatser

Je kunt zowel on-road alsmede off-road rijden met deze krachtpatser en dat komt door verschillende elementen in deze step. Ten eerste heb je een super krachtige motor of beter gezegd motoren met een maximaal vermogen van 6720 watt. Daarnaast is hij voorzien van dubbel hydraulische schokdempers zodat je niets voelt van een hobbel of oneffenheid in de weg.

Je kunt zelf via de knop regelen of beide motoren draaien of alleen 1 van de motoren. Dit kun je instellen zodat je nog meer kunt rijden of je gebruikt beide motoren als je echt top snelheid wil kunnen maken. Daarnaast zit er langs deze knop ook een ECO knop. Hiermee kun je nog meer batterij besparen, maar hiermee lever je wel in op de snelheid en het rijcomfort.

Daarnaast heeft hij ook aan de achterkant dubbele vering zitten, zodat je daar ook niets voelt van drempels of hobbels in de weg. Tevens heeft hij schijfremmen waarmee je ervoor zorgt dat je ook goed kunt remmen zelfs wanneer je op hoge snelheid ben. De krachtige Samsung batterij kan tot wel 150 kilometer meegaan en heeft slechts 5 uur nodig om weer volledig op te laden.

Van A naar B was nog nooit zo cool: Stap op de KAABO Wolf King + elektrische step!

Voor mensen die veelvuldig gebruik maken van het OV of vaker lange afstanden rijden is de KAABO Wolf King + elektrische step zeker een aanrader. Hij heeft een maximaal bereik van 150 kilometer, wat vaak meer als voldoende is voor meerdere dagen. Bovendien is het rijden op stroom een stuk duurzamer en goedkoper als benzine die je in een oud doet of het tarief wat je voor openbaar vervoer betaald.

Daarnaast is hij ook heel praktisch en veilig. Hij is namelijk goed op te vouwen en mee te nemen bijvoorbeeld op vakantie. Echter is hij ook super veilig met niet 1 maar zelfs 2 lampen aan de voorzijde zodat je ook in het donker of bij mist nog wat kunt zien. Daarnaast zorgt dit licht en het rode achterlicht er ook voor dat je voor andere weggebruikers opvalt.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee