Kaabo Skywalker 10H

Ontdek de krachtige en betaalbare Kaabo Skywalker 10H die een topsnelheid heeft van  32 kilometer per uur.

Specificaties

De Kaabo Skywalker 10H is het betaalbare alternatief voor de Wolf Warior X Plus en beschikt toch over redelijke goede specificaties. De Kaabo Skywalker 10H bied ondersteuning voor mensen met bagage met een maximaal gewicht van 120 kg. Daarnaast heeft hij een krachtige accu die zo’n 40 km mee gaat en maximaal 8 uur nodig heeft om weer volledig opgeladen te raken. Bovendien kun je alle statistieken en dergelijke aflezen van een LCD scherm.

Maak indruk met de snelheid van de Kaabo Skywalker 10H: De elektrische step waarmee je iedereen voorbij vliegt

Met de Kaabo Skywalker 10H kun je niet 25, maar zelfs 32 km per uur rijden. Dit doe je eenvoudig door te schakelen tussen verschillende versnellingen. Binnen een halve minuut zit je al op deze maximale snelheid.  Daarnaast is hij ook erg licht in zijn gewicht en mede door de zware motor weet hij dan ook snel te veranderen van snelheid zowel omhoog als omlaag. Tevens heb je aan zowel de voor- als achterzijde schokdempers zitten zodat je bijna niets voelt van drempels of hobbels in de weg.

Ga verder dan ooit tevoren – ervaar het gemak van 40 kilometer lange ritten op de indrukwekkende E-step!

De Kaabo Skywalker 10H is voorzien van een 48 Volt accu waarmee je met gemak 40 kilometer kunt halen als je een gemiddelde snelheid aanhoud. Rij je sneller dan kan dit wat minder zijn, maar het kan ook zijn dat je langzamer rijd en meer kilometer met 1 accu kunt rijden. Binnen 7 tot maximaal 8 uur laad je de batterij van 0 naar 100 % op. Ook is hij in staat tot het maken van hellingen van maximaal 25 graden.

Waarom zou je lopen als je kunt steppen? Ontdek de grenzeloze vrijheid van een lichte elektrische step!

Voor de meeste mensen gaat er een wereld open als ze voor het eerst deelnemen aan het verkeer met een elektrische step. De Kaabo Skywalker 10H is in dat opzicht echt een goede E-step om mee te beginnen. Hij kan vlot 32 kilometer per uur halen en je kunt er 40 kilometer mee rijden. Dit maakt deze step geschikt voor zowel de lange alsmede korte afstanden. Bovendien ervaar je ook echt rijcomfort met de stevige banden met profiel en natuurlijk niet te vergeten de schokdempers aan zowel de voor- als achterkant.

Ervaar vrijheid en opwinding op de weg met de sensationele Kaabo Skywalker 10H

Met de Kaabo Skywalker 10H kun je vrijheid en snelheid combineren. Het is de perfecte elektrische step om te gebruiken in het openbaar vervoer omdat hij slechts 21 kg weegt. Echter kan je hem ook juist voor de langere ritten nemen, want met 1 accu doe je ongeveer 40 kilometer.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee