Kaabo Mantis 10 ECO

De comfortabele Kaabo Mantis 10 ECO heeft een hoger stuur waardoor hij uitermate geschikts is voor volwassenen.

Specificaties

De Kaabo Mantis 10 ECO  is qua specificaties te vergelijken met de Kaabo Skywalker 10H, maar dan wel net een stapje meer. Hij heeft namelijk een verhoogde stuuropstelling waardoor het voor (jong) volwassenen nog comfortabeler rijden is. Daarnaast heeft hij echt straatbanden waarmee je hem op zowel de vlakke alsmede oneffen oppervlakken kunt gebruiken. Met een snelheid van 32 kilometer per uur ga je nog sneller als een E-bike of normale fietser.

Snel als een bliksemschicht: maak indruk met de snelheid van de Kaabo Mantis 10 ECO elektrische step!

Met een motorvermogen van 800 watt zit je met de Kaabo Mantis 10 ECO  binnen de kortste keren op de topsnelheid van 32 kilometer per uur. Naast snelheid heeft deze E-step ook nog eens veel comfort te bieden. Zo beschikt hij over zowel een elektrische alsmede trommelrem. Daarnaast is hij voorzien van schokdempers aan de voor en achterzijde. Deze vangen als het ware de drempels of hobbels in de weg op en daar merk jij als gebruiker nauwelijks tot helemaal niets van.

Maak kennis met de sensationele E-step voor ritten van 35 kilometer

De Kaabo Mantis 10 ECO  is voorzien van een krachtige 18,2 ah accu die een bereik heeft van zo’n 35 kilometer. Deze laad je binnen maximaal 9 uur weer helemaal op. Hij leent zich dus niet alleen voor de korte, maar zeker ook voor de wat langere afstanden. Met zijn lichte gewicht neem je hem overal mee naar toe en kun je hem ook opvouwen om hem in het openbaar vervoer mee te nemen. Tevens is hij ook echt voorzien van alle veiligheidstools zoals de reflectoren aan de zijkant en de voor en achterlichten.

Laat het lopen voor wat het is en stap over op een elektrische step!

Als je gene zin meer hebt om te lopen dan is de Kaabo Mantis 10 ECO  zeker een aanrader. Met deze elektrische step heb je alles wat je nodig hebt binnen hand bereik en hoef je niet bezweet of buiten adem op de bestemming te komen. Bovendien kun je hem ook opvouwen als je hem maar deels wil gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer je op vakantie gaat, dan kun je hem met een paar simpele stappen inklappen en in de kofferbak meenemen.

Maak van elke rit een avontuur met de onweerstaanbare Kaabo Mantis 10 ECO!

Je kunt van elke rit een avontuur maken met de Kaabo Mantis 10 ECO  die voorzien is van alles wat je nodig hebt. Rij tot wel 32 kilometer per uur met slechts een paar keer schakelen en enkele seconde tijd.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee