Kaabo Mantis 10 CUSTOM

Profiteer van 10 inch luchtbanden en een topsnelheid van 37 kilometer per uur met de Kaabo Mantis 10 CUSTOM.

Specificaties

De Kaabo Mantis 10 CUSTOM is net weer een stapje meer als de Kaabo Mantis 10 ECO en dat merk je vooral aan de motor. Er zitten namelijk 2 motoren van 1000 watt in wat een totaal vermogen oplevert van 2000 watt. Je merkt niet alleen dat je sneller optrekt, maar ook dat je de hellingen met groot gemak kunt nemen.

Boost je rit met de Kaabo Mantis 10 CUSTOM: Geniet van een dubbele dosis vermogen met twee 1000 watt motoren

Je kunt met de Kaabo Mantis 10 CUSTOM niet alleen genieten van een hoge snelheid, maar hij trekt ook ontzettend snel op. Hij is namelijk niet van 1, maar zelfs 2 motoren voorzien van 1000 watt per stuk. Je merkt dat je binnen enkele seconde al om de maximale snelheid van 37 kilometer per uur zit. Bovendien zul je ook merken dat hellingen een peulenschil zijn voor deze E-step. Vooral wanneer je in de heuvels rijd of onder bruggen door zul je dit merken!

Beleef plezier met een elektrische step van 37 km/uur en 30+ km actieradius!

Met de Kaabo Mantis 10 CUSTOM kun je een maximale snelheid van 37 kilometer per uur halen, door hem in de hoogste versnelling te zetten. Op het stuur zit een knop om te kiezen voor een enkele motor of beide motoren te gebruiken. Je haalt minimaal 30 kilometer actieradius, maar als je slechts een motor gebruikt kan dit zomaar een paar kilometer meer worden. Daarnaast zit er ook nog een schakelaar op voor turbo waarmee je binnen enkele seconde op top snelheid zit of ECO voor een lagere snelheid, maar een grotere actieradius.

Ontdek de vrijheid van een elektrische step en laat het lopen achterwege!

De Kaabo Mantis 10 CUSTOM is gemaakt van duurzame materialen en veel alluminium die zorgen voor een lange levensduur. Op deze manier kan je ook jarenlang genieten van de elektrische step. Tevens vouw je hem binnen 5 seconde op zodat je hem bijvoorbeeld mee kunt nemen in de auto of het openbaar vervoer. Je gaat sneller dan een fiets of E-bike en daarom is dit ook echt wel een gamechanger. Je zult nooit meer willen lopen, aangezien je overal tussendoor kunt glippen met de E-step, zelfs door steegjes of smalle wegen!

Op avontuur met de Kaabo Mantis 10 CUSTOM: De ultieme elektrische step met dubbele power!

Je kunt wel zeggen dat de Kaabo Mantis 10 CUSTOM de ultieme step is voor mensen die richting duurzaam en comfortabel vervoer willen gaan. Hij is niet alleen sneller als een fiets, maar tijdens het rijden merk je ook echt comfort. De 10 inch luchtbanden zijn namelijk voorzien van een profiel, waardoor je drempels niet tot nauwelijks voelt. Tevens zitten er 2 motoren in die niet alleen zorgen voor snelheid, maar vooral ook een stuk meer rijcomfort!

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee