IZINQ X9 – Elektrische step 500W

Geniet van de IZINQ X9 met een 500 watt motor, 40 kilometer per uur snelheid en een rijbereik van 60 km.

Specificaties

De IZINQ X9 heeft een krachtige motor van 350 watt waarmee je zo schakelt naar de topsnelheid van 40 kilometer per uur. Tevens zorgt deze motor er ook voor dat je hellingen kunt nemen zoals bij bruggen of wanneer je de in de heuvels rijd. Hij is voorzien van 10 inch luchtbanden die praktisch gezien bijna niet lek te krijgen zijn. Hierdoor heb je dus ook een stuk minder onderhoud als bij een fiets of E-bike.

Spring op de IZINQ X9 en cruise door de straten met snelheid en comfort!

Met de IZINQ X9 kun je ongeveer zo’n 60 kilometer rijden en dan moet je hem weer opladen. Dit opladen duurt maximaal 5 uurtjes, dus na een tussenstop of het werken is hij ook echt weer helemaal vol en kan je er weer 60 km tegenaan. Daarnaast heeft hij 3 versnellingen waarmee je zo naar die 40 kilometer per uur kunt schakelen. Hij is eenvoudig te bedienen, want fysiek gezien zitten er maar 2 knoppen aan het stuur. Met de app van IZINQ kun je de begrenzer van 25 kilometer per uur eraf halen en hem opvoeren tot max 40 kilometer per uur.

Ga voor snelheid en uithoudingsvermogen met deze indrukwekkende e-step: razendsnel tot 40 km/u, met een actieradius van 60 km

De IZINQ X9 heeft zeker wel snelheid, want samen met de app kun je hem instellen dat hij tot maximaal 40 kilometer per uur gaat. Daarnaast kun je hem niet alleen voor de korte, maar ook zeker voor de lange afstanden gebruiken. De accu is uitneembaar, dus als je hem wil opladen hoef je niet heel de step naar binnen te sjouwen. Zo kun je lekker even ontspannen en je E-step weer opladen!

Ontdek de vrijheid van een elektrische step die gemakkelijk overal mee naartoe kan worden genomen!

Met een gewicht van ongeveer zo’n 14,5 kg is de IZINQ X9 makkelijk op te vouwen en mee te nemen naar andere locaties. Je kunt hem in Duitsland bijvoorbeeld al makkelijk meenemen in het openbaar vervoer. Tevens zou je hem ook kunnen opvouwen en in de achterbak van je auto mee kunnen nemen als je een dagje weg gaat of op vakantie. Kijk wel altijd goed wat de regels zijn met betrekking tot de elektrische step in het buitenland.

Maak een statement met de IZINQ X9 – Elektrische step 500W: Stoer, slim en milieuvriendelijk!

De IZINQ X9  is niet alleen snel, maar ook nog een eyecatcher, want je zet met zijn stoere uitstraling echt wel een statement neer. Daarnaast zorgt het slimme batterijsysteem ervoor dat je het maximale uit je accu kunt halen. Bovendien is hij ook nog eens milieuvriendelijk, want je hoeft hem niet dag en nacht op te laden. Het duurt ongeveer 4-5 uur voordat je hem weer 100% vol hebt zitten en dat je er 60 kilometer mee kunt gaan rijden.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee