IZINQ X8

Rij comfortabel met IZINQ X8 die beschikt over een krachtige motor en extra grote banden.

Specificaties

Beste prijs bij:

IZINQ X8
✓ Merk: IZINQ ✓ Snelheid: 30 km/h ✓ Actieradius: 40 km ✓ Kenmerk: afneembare accu.

De IZINQ X8 is de grote broer van de  IZINQ PRO250 . De grotere 10 inch anti-lek banden met profiel zorgen ervoor dat jij comfortabel kunt rijden en jezelf niet hoeft druk te maken over een lekke band. Bovendien beschikt hij ook over een standaard, waardoor parkeren een peulenschil wordt.

De IZINQ X8 elektrische step: de perfecte mix van stijl en functionaliteit

Met de 350 watt m0tor en 10 inch banden is de IZINQ X8 een elektrische step die beschikt over alle functionaliteiten die je nodig hebt. Bovendien is hij zowel handmatig te bedienen alsmede met een app. Daarnaast heeft hij een stoer uiterlijk doordat hij er net wat breder uitziet als andere IZINQ elektrische steps. Dit is dus de perfecte mix van stijl en functionaliteit!

Hoe zorgen grote banden en een krachtige motor voor een verbeterde rijervaring op een elektrische step?

De grotere banden van de IZINQ X8 zijn anti lek luchtbanden die beschikken over een profiel. Hierdoor is de kans minimaal tot bijna niet op een lekke band, maar ook voel je dit verschil tijdens het rijden. Bij oneffenheden zul je meteen merken dat je er glad overheen gaat zonder hobbels. Daarnaast zorgt de 350 watt motor er ook nog eens voor dat je hellingen kunt nemen.

Optimaliseer je stepervaring met de IZINQ app

Met de IZINQ app kun je alles te weten komen over de IZINQ X8. Zo kun je statistieken inzien zoals de tempratuur van de E-step en hoeveel kilometer je nog kunt rijden op je huidige tempo. Naast afstanden kun je ook gewoon zien hoeveel je gereden hebt sinds je hem gestart hebt en daarbovenop komt dan nog ook de totale tijd dat deze E-step in totaal heeft gereden.

Voor mensen die een E-step willen afstellen naar hun eigen wensen hebben wij ook goed nieuws. Met de app kun je namelijk de sensitiviteit van het stuur ook instellen. Dit kun je handmatig doen of automatisch op basis van je rijgedrag. Ook kun je hem kalibreren om zo weer te rijden zoals het in het begin ging! 

Waarom de IZINQ X8 elektrische step het perfecte vervoermiddel is

De IZINQ X8 biedt echt waar voor zijn geld! Hij heeft namelijk een hogere snelheid van 30 kilometer per uur en desondanks kan je toch 40 kilometer rijden op een accu. Bovendien heeft hij grotere banden 10 inch die ook nog eens anti-lek zijn. Dit zorgt voor optimaal rijcomfort. Als laatste kun je bijna alles via de app instellen naar jouw wensen!

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee