IZINQ PRO250

Ga voor 30 kilometer per uur en kom nog sneller op je bestemming aan met de IZINQ PRO250 elektrische step.

Specificaties

Beste prijs bij:

De IZINQ PRO250 is een van de meest verkochte modellen op de Nederlandse markt anno 2023. Deze elektrische step kan een snelheid halen van maar liefst 30 kilometer per uur en wordt aangedreven door een 250 watt motor voor optimaal rijcomfort. Standaard kan de step al tot 25 kilometer per uur, maar via de IZINQ app kun je hem tweaken tot 30 kilometer per uur.

De ultieme vrijheid op wielen: maak kennis met de IZINQ PRO250 elektrische step

Veel mensen denken bij de IZINQ PRO250 aan een accu die niet voldoet, echter is dat totaal niet waar. Hij heeft namelijk een kleine motor en kleinere accu als gebruikelijk, maar hij beschikt over een energieherstel systeem. Dit zorgt ervoor dat kinetische energie als het ware voor nieuwe bruikbare energie zorgt. Hierdoor wordt de accuduur verlengt en rijd je tot wel 30 kilometer op een accu.

haal snelheden tot 30 kilometer per uur en rijd moeiteloos 30 km ver met een volledig opgeladen accu

De indrukwekkende actieradius van 30 kilometer door het energieherstel systeem van de IZINQ PRO250 is toch wel de voornaamste reden dat hij veel verkocht wordt. Je rijd er namelijk lekker veel mee en in de praktijk rijd je vaak maar kleinere afstand. Daardoor gaat de accu soms ook meerdere dagen mee. Daarnaast ga je ook nog eens razendsnel met de app tot wel 30 km/u.

Ontgrendel het potentieel van deze step met de IZINQ app

Via de IZINQ app zijn de mogelijkheden van de IZINQ PRO250 elektrische step grenzeloos. In deze app kun je de maximale snelheid van 25 kilometer per uur naar 30 kilometer per uur opschroeven. Tevens kun je hier ook statistieken in zien zoals de afgelegde afstand en hoeveel kilometer je nog kunt rijden op basis van de gemiddelde snelheid.

Je ziet niet alleen de kilometer die je gereden hebt, maar ook nog de tijd van deze rit en de tijd van alle ritten die je met deze E-step hebt gemaakt. Ook kun je de weerstand aanpassen naar je eigen wensen. De een wil immers zwaardere sturen en de ander wil het juist soepel en licht hebben.

IZINQ PRO250: een stap voorwaarts in duurzaam en efficiënt reizen

Wij vinden dat de IZINQ PRO250 voor beginners toch echt wel een aanrader is. Hij heeft een gunstig prijskaartje en toch kun je er 30 kilometer mee rijden als de step 100% is opgeladen. Bovendien zitten er erg goede banden en vering op waardoor je ook optimaal rijcomfort hebt. Last but not least ziet hij er ook gewoon super modern uit!

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee