IZINQ H1 elektrische step

De IZINQ H1 elektrische step is een perfecte combinatie tussen step en fiets.

Specificaties

Beste prijs bij:

Je kunt met de IZINQ H1 E-step alle kanten op. Deze E-step is niet alleen perfect voor in de stad, maar ook ideaal voor langere afstanden. En het mooiste? Je hoeft niet eens meer te trappen als je daar geen zin in hebt! Er zit zelfs een gashendel op die je kunt ontgrendelen om niet meer zelf te hoeven fietsen. Zo kun je zorgeloos genieten met 25 kilometer per uur!

Met een actieradius tot 55 km hoef je niet bang te zijn halverwege stil te komen staan – tenzij je natuurlijk vergeet op te laden. Het opladen duurt gemiddeld gezien zo’n 7 uur. Als je constant op top snelheid rijd dan kan de accu een paar kilometer minder meegaan, maar als je zachter rijd juist weer wat langer.

Cruisen met de IZINQ H1 elektrische step / fiets

De IZINQ H1 klap je makkelijk in en uit, waardoor hij zonder problemen mee kan in de trein of achterin de auto past. Pluspunten voor flexibiliteit en zijn lichte gewicht van 21 kg! Daarnaast heeft hij een 250 watt motor en 14 inch banden waarmee je echt comfortabel kunt rijden. De grotere banden vangen als het ware de schokken van drempels en dergelijke op.

Hij is daarnaast uitgerust met schokdempers die ervoor zorgen dat je weinig tot niets voelt van hobbels in de weg. Ondanks zijn compacte formaat en lichte gewicht is hij toch in staat om personen en belading tot 100 kg moeiteloos te dragen. Met een volle accu kun je wel zo’n 55 kilometer rijden wat erg veel is. Maar dat is ook niet gek voor een 36 Volt 10.0 Ah lithium batterij

Op weg naar vrijheid: leer hoe je moeiteloos de elektrische step kunt bedienen

Een van de grootste pluspunten van de IZINQ H1 elektrische step is toch wel zijn eenvoudige bediening. Op het dashboard zit een LED display waarop je het batterijniveau en de snelheid kunt aflezen. Daarnaast zie je op dit scherm ook in welke versnelling hij staat. De versnellingen regel je eenvoudig door gebruik te maken van de schakelaars.

Met deze schakelaars aan het stuur kun je niet alleen de snelheid veranderen, maar ook het licht inschakelen. Daarnaast zitten ook de remmen op dit stuur. Aan zowel de voor- alsmede achterkant zitten schijfremmen waarmee je vrijwel direct stil komt te staan. Het kost bijna geen inspanning om deze te bedienen.

Wat maakt de banden zo uniek?

Er zitten 14 inch luchtbanden op de IZINQ H1 E-step. Deze banden zijn niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar ook nog eens explosiebestendig. De kans op een klapband is er niet, waardoor je echt zorgeloos kunt gaan rijden. Daarnaast voel je ook dat je met deze brede en grote banden lekker op de weg ligt.

Je zou kunnen zeggen dat je als het ware over de weg glijdt. De banden zijn wel 3 keer zo duurzaam als die van andere elektrische steps. Het is een flinke investering, maar je kunt er vanuit gaan dat je met deze E-step de komende jaren wel vooruit kunt. Dit geldt natuurlijk ook voor de andere materialen zoals remmen en schokdempers.

IZINQ H1 elektrische step

De IZINQ H1 is voorzien van felle LED lampen waarmee je ook tijdens de donkere dagen opvalt voor andere weggebruikers. Bovendien heb je zelf ook zo een stuk beter zicht op de weg. Tijdens het remmen zien weggebruikers ook het rode remlicht aan de achterkant feller worden. Eigenlijk is dit dus hetzelfde principe als bij een auto.

Qua specificaties heeft hij een goede prijs en kwaliteit verhouding. Je kunt met het steppen / fietsen hem bedienen, maar als je daar geen zin in hebt gebruik je de gashendel. Daarnaast gaat hij zo’n 25 kilometer per uur waarmee je jezelf makkelijk verplaatst van A naar B. De accu gaat 55 kilometer mee dus buiten woon- werkverkeer is deze E-step ook geschikt voor lange tochten.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee