Dualtron mini

De Elektrische step Dualtron Mini biedt compacte mobiliteit zonder compromissen op kracht en snelheid.

Specificaties

Beste prijs bij:

De wereld van elektrische steps biedt steeds meer keuzemogelijkheden voor de moderne stadsbewoner. Een van de opvallende modellen in deze categorie is de Dualtron Mini E-step. Met zijn compacte ontwerp en indrukwekkende prestaties is deze elektrische step een favoriet onder stedelijke avonturiers. In dit artikel verkennen we de Dualtron Mini in detail en belichten we de belangrijkste kenmerken die hem onderscheiden van de rest.

De Dualtron Mini E-step is ontworpen om de behoeften van stadsbewoners in te vullen. Met zijn krachtige elektromotor biedt deze step een soepele en responsieve rijervaring. Het compacte ontwerp maakt het gemakkelijk om door drukke straten te navigeren en biedt tegelijkertijd het voordeel van draagbaarheid. Je kunt de step eenvoudig inklappen en meenemen in het openbaar vervoer of opbergen in een kleine ruimte wanneer je hem niet gebruikt.

Rijd tot 40 km met een volle accu

Een van de meest kritische overwegingen bij het kiezen van een elektrische step is de actieradius, oftewel hoe ver je kunt rijden op een enkele lading. De Dualtron Mini E-step heeft een indrukwekkende actieradius die varieert afhankelijk van de snelheid en het terrein, maar in ideale omstandigheden kan deze step tot wel 50 kilometer afleggen op één lading. Dit maakt hem ideaal voor dagelijkse woon-werkverkeer, boodschappen doen in de stad en zelfs voor langere avonturen in de omgeving.

Voorzien van goede led-verlichting

Veiligheid is een topprioriteit, vooral als je ’s nachts of bij weinig licht rijdt. De Dualtron Mini E-step is uitgerust met geïntegreerde LED-verlichting aan de voor- en achterkant, wat zorgt voor uitstekende zichtbaarheid in het donker. Deze verlichting verbetert niet alleen je eigen veiligheid, maar zorgt er ook voor dat andere weggebruikers je gemakkelijk kunnen zien. Bovendien beschikt de step over reflecterende details, waardoor je nog beter zichtbaar bent en je rit nog veiliger wordt, ongeacht de omstandigheden.

Ontworpen met stijl

Het ontwerp van de Dualtron Mini E-step combineert functionaliteit en stijl op een indrukwekkende manier. Het slanke en gestroomlijnde frame oogt modern en aantrekkelijk. Met hoogwaardige materialen en afwerking voelt de step solide en duurzaam aan. Het ergonomisch gevormde stuur en deck zorgen voor comfort tijdens het rijden, zelfs tijdens langere ritten.

Kortom, de Dualtron Mini E-step biedt een complete en stijlvolle oplossing voor stedelijke avonturiers. Of je nu op zoek bent naar een efficiënt vervoermiddel voor dagelijks gebruik of een elektrische step voor avontuurlijke verkenningen in de stad, deze compacte krachtpatser heeft het allemaal. Stap op de Dualtron Mini en ontdek een nieuwe manier van stedelijke mobiliteit die zowel praktisch als opwindend is.

Merk

Dualtron

Snelheid

50 km/u

Actieradius

40 km

Laadtijd

4 uur

Vermogen

1450w

Gewicht

32 kg

Max. draaggewicht

100 kg

met zadel

nee

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

30 x 111 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

115 x 60 x 111 cm

Mag op de weg

nee