Dualtron Achilleus

De Dualtron Achilleus heeft een accu die gemiddeld gezien 80 tot 120 km meegaat.

Specificaties

De Dualtron Achilleus heeft een 60 volt batterij die ongeveer 80 tot 120 km meegaat zonder op te laden. Hoe lang dit precies is is afhankelijk van jouw rijstijl. Er zitten namelijk 2 motoren op die gecombineerd een vermogen van 4648 Watt hebben, dus wanneer je ze beide gebruikt gaat de accu een stuk minder lang mee als dat je er maar 1 gebruikt. Daarnaast heeft ook je snelheid invloed op de accu, maar bij een normaal rijgedrag zijn er veel mensen die 120 km met gemak halen.

Omdat er een grote accu in zit moet je er wel rekening mee houden dat hij lang op moet laden. Afhankelijk van het energieniveau kan dit oplopen tot maximaal 18 uur bij 0% accu. Tevens beschikt hij over brede 11 inch tubeless banden die ervoor zorgen dat je lekker glad en vlak kunt rijden. Effecten van kinderkopjes op de weg of een drempel merk je niet tot nauwelijks.

Maak je klaar om te vlammen met de Dualtron Achilleus elektrische step

Je kunt tot wel 25 kilometer per uur rijden met de Dualtron Achilleus. Door het gecombineerde vermogen van de 2 motoren duurt het maar enkele seconde om op die top snelheid te zitten. Tevens is deze E-step extra breed ontworpen zodat je ook goed en snel kunt op en afstappen. Daarnaast heb je tijdens je rit ook voldoende ruimte voor je benen waardoor je lekker ontspannen kunt reizen.

Daarnaast is hij ook echt veilig, want hij beschikt over een klemslot waarmee je voorkomt dat de E-step gestolen kan worden. Tevens heeft hij aan zowel de voor als achterzijde felle LED verlichting. Hiermee heb je niet alleen een goed zicht in de nachten of vroege ochtenden, maar zo zien andere weggebruikers je ook eerder. Daarnaast zit er een elektrisch remsysteem aan de voor en achterzijde waarmee je zo stil staat voor een rood stoplicht of een tegenligger.

Het neusje van de zalm onder de E-steps

Het valt iedereen meteen op dat de Dualtron Achilleus een hoog prijskaartje heeft. Echter mag dat ook wel, want je krijgt er heel wat nieuwe functies voor terug. Zo is het een van de weinige E-steps met een slot wat je kunt klemmen om hem tegen diefstal te beveiligen. Normaliter zit er alleen een digitaal slot op bij E-steps met een app. Tevens is het ook een van de weinige E-steps die een afstand van 120 km kan afleggen voordat hij opgeladen moet worden.

Hierdoor is hij niet alleen voor de korte afstanden, maar zeker ook voor de lange afstanden geschikt. Met zijn lichte gewicht en eenvoudige demontage systeem neem je hem dus ook prima 1 of 2 weken mee op vakantie. Hij past als het ware in de kofferbak van je auto, maar er zijn ook mensen die hem meenemen in de trein, bus of metro.

Ontdek de veiligheid van deze elektrische step

De Dualtron Achilleus elektrische step is voorzien van 160 mm remschijven. Deze zorgen ervoor dat je snel stil kunt staan als het nodig is. Het is heel wat dikker als bij andere E-steps, maar dat mag ook wel aangezien de banden ook breder zijn. Daarnaast zijn ze elektrisch en magnetisch, waardoor je er altijd op kunt vertrouwen! Tevens is dit ook een duurzame keuze, want deze schijven slijten bijna niet, dat zal echte jaren duren voordat deze vervangen hoeven te worden.

Daarnaast zit er aan de achterkant een rode lamp waarmee je zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Stel je gaat remmen, dan worden deze nog feller, zodat diegene achter jou ook weet dat je snelheid gaat minderen. Er zit ook een dubbel klemslot op waarmee je de fiets op slot kunt zetten.

Laat iedereen versteld staan met de Dualtron Achilleus elektrische step

Iedereen zal je aankijken als je met de Dualtron Achilleus met 25 kilometer per uur komt aan gescheurd. Dit is niet alleen vanwege de hoge snelheid, maar vooral ook door zijn stoere design. Er is bewust gekozen voor een breder design, met brede 11 inch banden. Bovendien is dat ook nog functioneel, want je hebt voldoende ruimte om te staan op deze step. Hierdoor kun je ook langere afstanden maken, want hij heeft ongelofelijk bereik van 120 km.

Ook qua veiligheid voldoet hij aan alle normen die je kunt hebben. Van elektrische remmen met schijven die 16 cm dik zijn tot aan de felle LED verlichting waarmee je in het donker een goed zicht hebt. Echter wat echt uniek aan deze step is dat is toch wel het klemslot. Hij heeft een hoog prijskaartje, dus je wil er alles aan kunnen doen om te voorkomen dat hij gestolen wordt.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee