Denver SEL85360FB Elektrische step

De Denver SEL65230F is een compacte en betaalbare elektrische step die je overal mee naar toe kunt nemen.

Specificaties

Beste prijs bij:

Denver SEL85360FB
✓ Merk: Denver ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 20 km ✓ Kenmerk: Makkelijk mee te nemen
Bekijk beste prijs
bol.com (€298,00)

Ontdek de krachtige Denver SEL85360FB met een rijbereik van wel 20 kilometer. Schakel eenvoudig tussen 3 versnellingen en bereik een top snelheid van maar liefst 25 kilometer per uur. Vergeleken met de Denver SEL65230F heeft hij een beter rijbereik en krachtigere motor en accu. Bovendien is het merk Denver al meer dan 30 jaar een begrip in Nederland en de laatste jaren zijn zij ook een van de grootste op het gebied van elektrische steps in Nederland.

De kracht van de 350 watt motor van de Denver SEL85360FB

De krachtige 350 watt motor van de Denver SEL85360FB zorgt voor optimaal rijcomfort, ook wanneer je een kleine helling op moet voor bijvoorbeeld een brug of viaduct. Daarnaast heb je 3 versnellingen waarmee je binnen korte tijd van 6 kilometer per uur naar 25 kilometer per uur gaat. Ook het design is prachtig voor zowel jongens, meisjes alsmede gender neutrale mensen. Dit omdat het Deense design zorgt voor een strakke, stoere en vooral robuuste uitstraling.

Grote accucapaciteit voor een hoger rijbereik

Met zijn 30 cellige accu heeft de Denver SEL85360FB net wat meer te bieden als andere E-steps in dit budget. Hij heeft een oplaadtijd van maximaal 3 uur wat hetzelfde is, maar het rijbereik is geen 15 maar zelfs 20 kilometer per acculading. Het is ideaal dus om van A naar B te gaan op korte afstanden, in het OV of gewoon als je overal lekker binnendoor wil kunnen. Je kunt hem makkelijk opvouwen waardoor je hem ook in de trein mee kunt nemen. Tevens kun je hem ook op je werk opladen met de meegeleverde adapter en dan is hij al opgeladen voordat jij klaar bent met werken!

Voorzien van alle veiligheidstools zoals remmen en verlichting

De Denver SEL85360FB is voorzien van krachtige 8,5 inch banden waarmee hobbels en oneffenheden in de weg een stuk minder voelbaar zijn en daardoor maak je dan ook minder snel verkeersfoutjes. Bovendien kun je hem ook prima gebruiken tijdens de donkere dagen want aan de voorkant zit een fel witte LED lamp en ook aan de achterkant ben je zichtbaar met een rode LED lamp. Daarnaast is hij voorzien van een elektrische rem aan de voorzijde en een handmatig pedaal om aan de achterkant te remmen. Het is maar net wat jij het fijnste vind om te doen.

Waarom de Denver SEL85360FB de concurrentie overtreft

Een van de belangrijkste kenmerken van de Denver SEL85360FB is toch wel dat hij een 350 watt motor heeft waarmee je optimaal rijcomfort bereikt. Daarnaast heeft hij een actieradius van 20 kilometer op een acculading. Is de batterij leeg dan laad je deze in maximaal 3 uur weer volledig op. Ook de grote 8,5 inch banden zorgen voor een nog betere ervaring tijdens het rijden, want drempels en gaten in de weg merk je zo een stuk minder intensief.

Hij is geschikt voor mensen met een maximaal gewicht van 120 KG. Denk er wel aan dat belading ook bij dit draaggewicht telt en hoe meer je de step belast, hoe korter de accu mee kan gaan.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee