Denver SEL85360

Glij soepel over de weg met de 8.5 inch banden van de Denver SEL85360 elektrische step

Specificaties

Beste prijs bij:

✓ Merk: Denver ✓ Snelheid: 20 km/h ✓ Actieradius: 20 km ✓ Kenmerk: extra comfort en rijplezier
Bekijk beste prijs
bol.com (€499,00)

De Denver SEL85360 is een snelle elektrische step die tot wel 20 kilometer per uur kan halen. Het mooiste van alles is dat je met 1 acculading 20 kilometer kunt rijden en in maximaal 3 uur laad je hem weer volledig op. Net zoals de Denver SEL10510 is hij voorzien van 350 watt motor waardoor je echt power hebt. Bovendien kun je deze step gebruiken met een maximale draagkracht van 120 kg inclusief eventuele bagage. Dat ligt net iets boven het gemiddelde van 100 kg bij E-steps.

Een nieuwe manier van reizen: Het gemak van de Denver SEL85360 E-step

Met de Denver SEL85360 elektrische step kun je eindelijk beginnen met de nieuwe manier van duurzaam rijden. Hij is niet te zwaar in gewicht en je kunt hem ook nog eens makkelijk inklappen. Dit zorgt ervoor dat je hem ook makkelijk mee op reis of in het openbaar vervoer mee kunt nemen, wat eveneens duurzaam is. Daarnaast is hij voorzien van een multifunctioneel display waarop je gegevens kunt zien zoals de actieradius en batterijduur, maar ook de snelheid die je rijd.

De voordelen van de combinatie van 8.5 inch banden en een krachtige 350 watt motor op je elektrische step

De 8,5 inch banden van de Denver SEL85360 elektrische step zorgen voor een beter rijcomfort als dat je gewend bent bij 6 inch. Dit in combinatie met de 350 watt motor zorgt ervoor dat je hobbels en drempels nauwelijks voelt, maar ook dat je hellingen van maximaal 10% kunt nemen. Ideaal dus als je een route hebt waarbij je op een heuvel of brug gaat. Daarnaast is hij ook volledig beschermd tegen opspattend water, dus zelfs bij slecht weer kun je dit vervoersmiddel gebruiken.

Beter zien is beter rijden en dat kun je met deze elektrische step

Natuurlijk is de Denver SEL85360 ook voorzien van LED verlicht aan de voor- en achterkant zodat je goed zichtbaar bent voor mede weggebruikers. Daarnaast zorgt dit licht er met donkere dagen ook voor dat jij goed zicht hebt op de weg. Er zit zowel een elektrische rem op dit model alsmede een handmatige rem aan de achterkant. Zo kun je precies op tijd remmen voor een stoplicht of tegenligger. Veiligheid op de weg is immers net zo belangrijk als een goed zicht, maar daar voldoet deze elektrische step zeker aan!

Waarom zou je kiezen voor de Denver SEL85360 als je de beste prestaties en functionaliteit wilt?

De Denver SEL85360 elektrische step heeft een goede prijs en kwaliteitsverhouding en een van de beste modellen van Denver die er voor volwassenen op de markt is. Hij is naast de veilige remmen en goede verlichting ook voorzien van een standaard. Dit betekend dat je hem dus bijna overal neer kunt zetten. Daarnaast laad je hem in slechts 3 uur weer volledig op en kun je maximaal 20 kilometer rijden. Er zijn 3 versnellingen en een maximale snelheid van 20 kilometer per uur, wat meer als voldoende is voor een E-step.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee