Denver SEL80150FB elektrische step volwassenen

Denver SEL80150FB elektrische step volwassenen met een topsnelheid van 25 kilometer per uur.

Specificaties

Beste prijs bij:

✓ Merk: Denver ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 20 km ✓ Kenmerk: voor volwassenen.

De Denver SEL80150FB is een betaalbare elektrische step van het merk Denver, wat een van de populairste merken in Nederland is. Hij gaat zelfs 5 kilometer meer per uur als de Denver SEL85360. Je kunt dus met deze step 25 kilometer per uur rijden op zijn top en hij heeft een actieradius van 15 kilometer bij gemiddeld gebruik. Wanneer hij leeg is heb je maximaal 3 uur nodig om hem weer volledig op te laden. Bovendien is hij ook erg veilig met aan de voor en achterkant verlichting, reflectoren aan de zijkant en zowel een elektrische alsmede handmatige rem.

Maak kennis met de Denver SEL80150FB E-step

Als je voor het eerst kennis gaat maken met een elektrische step dan is de Denver SEL80150FB zeker een aanrader. Hij heeft een goede prijs en kwaliteit verhouding en hij levert top prestaties. Hij is voorzien van een display waarop je niet alleen je snelheid kunt zien, maar ook de actuele status van de accu. Bovendien laad deze E-step ook exact zien wat de afstand is die je afgelegd hebt, zodat je op tijd weet wanneer je hem weer op moet gaan laden. Met drie versnellingen kun je van 6 naar 15 en maximaal 25 kilometer per uur rijden. Dit is dus de manier om duurzaam aan het verkeer deel te nemen!

Waarom de combinatie van 8 inch banden en een 300 watt motor je elektrische step naar een hoger niveau tilt

De combinatie van de 8 inch banden en 300 watt motor zorgen voor echte topprestaties met de Denver SEL80150FB. Je maakt niet alleen snelheid, maar ook hobbels zoals drempels voel je nauwelijks door de 8 inch anti lek banden. Bovendien kun je met de power van de 300 watt motor ook nog eens hellingen, viaducten of bruggen over met een maximale heling van 10%. Daarnaast heeft hij ook nog een voorvering die voor nog meer rijcomfort zorgt.

Verhoog je rijveiligheid met de elektrische step

Er is ook slim nagedacht over de veiligheid van de Denver SEL80150FB. Zo beschikt hij aan de voorkant over een elektrische rem en aan de achterkant een pedaal waarmee je handmatig kunt remmen. Aan de voor en achterkant zit ook nog eens felle LED verlichting zodat je beter kunt zien in het donker, maar ook beter gezien wordt door andere weggebruikers. Ook zitten er goed zichtbare reflectoren aan de zijkant van de step.

De Denver SEL80150FB: Een slimme keuze voor wie het allerbeste wil op het gebied van prijs en kwaliteit

De Denver SEL80150FB is een goede investering voor beginners. Hij is namelijk niet te duur en weet toch een top snelheid van 25 kilometer per uur te behalen. Tevens is hij spatwater dicht, dus als je door plassen rijd hoef je niet bang te zijn voor kortsluiting. Maar het belangrijkste voordeel van dit duurzaam vervoersmiddel is toch wel dat hij erg licht in zijn gewicht is met 10.7 kg. De meeste elektrische steps zijn 15 kg of meer en dan is het toch best zwaar om mee te nemen. Je kan dit model makkelijk inklappen en meenemen op vakantie of in het openbaar vervoer. Wat wil je nog meer ?

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee