Denver SEL65230F opvouwbare elektrische step

De Denver SEL65230F is een compacte en betaalbare elektrische step die je overal mee naar toe kunt nemen.

Specificaties

Beste prijs bij:

✓ Merk: Denver ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 10 km ✓ Kenmerk: Compact

De populariteit van elektrische step is in de afgelopen jaren sterk gestegen, omdat steeds meer mensen kiezen voor deze milieuvriendelijke en handige vorm van vervoer. Een betaalbare optie in deze groeiende markt is de Denver SEL65230F. Het merk Denver is al 30 jaar een Begrip in Nederland en daarom zie je ook regelmatig nieuwe elektrische steps van dit merk op de markt verschijnen. wij nemen met je door wat de voor- en nadelen van dit model zijn!

De Denver SEL65230F is de elektrische step voor jou!

De Denver Denver SEL65230F heeft een robuust en stoer karakter waardoor hij echt de aandacht trekt van mensen. Bovendien is het ook een veilig model van dit merk, want hij heeft aan zowel de voor- alsmede achterzijde verlichting zitten. Ook beschikt hij over een display waarop je instellingen kunt zien zoals de afgelegde afstand, maar ook de snelheid die je nu rijdt. Een ander voordeel van dit model is dat hij voorzien is van een anti slip mat. Als je een lange afstand aflegt of een bocht maakt, dan glijd je er niet zomaar af.

Hoe ver kun je rijden op één acculading?

Met de Denver SEL65230F kun je ongeveer 10 tot 20 kilometer rijden. Gemiddeld gezien komt dit dus op ongeveer 15 kilometer uit, maar dat is vooral ook afhankelijk van de snelheid. Als je echt op top snelheid gaat rijden vraagt dit meer van de accu dan een normale snelheid. Zorg ook dat je altijd zo licht mogelijk rijd. Hoe meer gewicht de E-step te dragen heeft, des te meer het gaat vragen van de accu. Dit gaat dus niet alleen over het lichaamsgewicht, maar ook over bijvoorbeeld bagage.

Ga veilig op pad met een elektrische step

De Denver SEL65230F is aan de voor- en achterzijde voorzien van een rem voor een optimale veiligheid. Aan de voorkant is deze volledig elektrisch, dus dit kost geen fysieke inspanningen. Aan de achterzijde zit een soort van voetpedaal waarmee je kunt remmen als dit makkelijker voor jouw is. Bovendien heeft hij goede verlichting aan zowel de voor- als achterkant van de step, waarmee je dus in het donker ook echt opvalt.

Wat maakt de Denver SEL65230F zo speciaal?

Een van de aspecten wat de Denver SEL65230F zo speciaal maakt is toch wel dat hij een 300 watt motor heeft met 3 versnellingen. Met een paar simpele handelingen ga je zo van 0 naar 25 kilometer per uur. Daarnaast heeft hij een prima accu die 15 kilometer mee gaat. Bovendien is deze in slecht 2 of 3 uur weer volledig opgeladen. Daarnaast heeft hij een maximaal draaggewicht van 100 kg, waardoor hij voor bijna iedereen geschikt is.

De 6,5 inch banden en de voorvering zorgen ervoor dat je ook nog eens een optimaal rijcomfort hebt! Last but not least is hij voorzien van een display waarop je niet alleen de snelheid kunt volgen, maar ook de actuele batterijstatus.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee