Denver SEL10510 E-step

Merk niets van hobbels met de 10 inch banden van de Denver SEL10370F elektrische step.

Specificaties

Beste prijs bij:

✓ Merk: Denver ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 30 km ✓ Kenmerk: voor lange afstanden
Bekijk beste prijs
bol.com (€549,99)

Denver SEL10510 E-step is een gloednieuw model van de elektrische step die voorzien is van een multifunctioneel display en een motor van 350 watt net als de Denver SEL10370F. Het voordeel van dit model is dat hij een stuk lichter in zijn gewicht is, maar je levert zeker niet in op de prestaties. Hij heeft namelijk een actieradius van 30 kilometer en is voorzien van verlichting aan de voor- en achterzijde.

Denver SEL10510 E-step: Een slimme keuze voor duurzaam woon-werkverkeer

We willen steeds duurzamer leven en dat is de Denver SEL10510 E-step een slimme keuze. Je kunt hiermee namelijk 30 kilometer afleggen op 1 acculading, wat vaak al meer als voldoende is om op het werk te komen. Vervolgens kun je hem op je werk makkelijk opladen met de meegeleverde adapter. Op topsnelheid legt hij 20 kilometer per uur af zonder dat jij daarvoor inspanning hoeft te leveren. Bovendien kun je hem ook opvouwen en in het OV meenemen en dan kun je snel van de bushalte naar je werk met deze E-step racen.

De voordelen van 10 inch banden en een sterke 350 watt motor op jouw elektrische step

De combinatie van de 350 watt motor en 10 inch banden van de Denver SEL10510 E-step zorgen ervoor dat je ritje ook echt comfortabel is. Veel mensen hebben het vooroordeel dat je hobbels teveel zou voelen, maar daar heeft Denver wat op bedacht. Zij hebben er namelijk voor gekozen om stevige 10 inch banden te gebruiken die wel een stootje kunnen hebben. Bovendien heeft hij een antislip mat zodat je ook op de lange afstanden goed op de elektrische step kunt blijven staan. Daarbovenop zit er aan de voorkant ook nog eens vering waardoor drempels en lichte hellingen vloeiend gaan.

Beter zicht en meer veiligheid in het verkeer

Ook goed zicht is belangrijk in het verkeer en daar voldoet de Denver SEL10510 E-step zeker aan. Hij is namelijk aan de zijkanten voorzien van reflectoren en zowel aan de voor- alsmede achterzijde zit LED verlichting waarmee jij beter ziet, maar waardoor andere jou ook kunnen zien. Ook zit er een bel op het stuur zodat je veilig langs andere weggebruikers kunt gaan. Daarnaast beschikt hij over een elektrische rem aan de voorzijde en aan de achterzijde een voetpedaal waarmee je kunt remmen. Een ongeluk zit in een kleine hoek, maar met deze veiligheidsmaatregelen hoef je daar niet meer bang voor te zijn.

Waarom de Denver SEL10510 de beste keuze is voor topprestaties en functionaliteit

Wij vinden de Denver SEL10510 E-step een van de beste die er anno 2023 op de markt is. Het prijskaartje mag dan wat hoger dan gemiddeld zijn, maar daar krijg je ook wel echt rijcomfort voor terug. Bovendien voldoet hij ook aan alle veiligheid om in het donker over straat te gaan en dat is zeker zo belangrijk. Kortom als je nog een elektrische step wil gaan kopen, dan is dit echt een aanrader!

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee