Denver SEL10370F

Merk niets van hobbels met de 10 inch banden van de Denver SEL10370F elektrische step.

Specificaties

Beste prijs bij:

✓ Merk: Denver ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 20 km ✓ Kenmerk: voor lange afstanden

De Denver SEL10370F wordt geleverd met een slot waardoor hij dus ook meteen tegen diefstal is beveiligd. Net als de  Denver SEL85360FB beschikt hij over een 350 Watt motor. Daarnaast beschikt hij over hoogwaardige 10 inch banden die ook nog eens lekvrij zijn. Door de dikte en het feit dat ze vacuum gaan ze onder weg niet leeg en je voelt hobbels of drempels niet tot nauwelijks tijdens het rijden.

De indrukwekkende prestaties van de 350 watt motor van de Denver SEL10370F

Met de 350 watt motor van de Denver SEL10370F kun je ook helling maken van 10%, zonder in te leveren op het rijcomfort. Je kunt hem dus ook prima meenemen op vakantie als je lekker door de heuvelachtige natuur wil. Daarnaast is deze E-step binnen mum van tijd van 0 naar 25 kilometer per uur te schakelen met de 3 versnellingen die hij heeft. De motor in combinatie met de 10 inch banden zorgen er echt voor dat je comfortabel kunt rijden, wat de wegsoort ook is.

Maximaliseer je elektrische step ervaring met een grotere accucapaciteit

De Denver SEL10370F beschikt over een grotere accucapaciteit als zijn soortgenoten in deze prijsklasse. Hiermee weet het merk Denver hoge ogen te gooien op de Nederlandse markt, want hij heeft een actieradius van maar liefst 30 kilometer. Dit is gebaseerd op het gemiddeld, dus je zou zo’n beetje uit kunnen gaan van versnelling 2. Ga je harder dan gaat de accu iets minder lang mee, rijd je zachter dan kun je nog wel eens wat extra kilometers uit een lading weten te halen. Bovendien laad je hem in slechts 3 uur weer volledig op!

Veiligheid en zichtbaarheid

In deze prijsklasse is de Denver SEL10370F een echte uitblinker op het gebied van veiligheid en zichtbaarheid. Zo wordt hij als een van de weinige elektrische steps geleverd met een slot waarmee je hem tegen diefstal beschermd. Daarnaast zit er aan de voorkant een wit LED lampje en aan de achterkant een rode zodat je ook in het donker goed zichtbaar bent. Bovendien beschikt dit model over zowel een elektrische rem (voorwiel) alsmede handmatige rem (achterwiel). Daar bovenop zitten er ook nog eens reflectoren aan de zijkanten voor een nog betere zichtbaarheid in het donker.

Waarom de Denver SEL10370F uitblinkt in prestaties en functionaliteit

De Denver SEL10370F heeft een goede prijs en kwaliteit verhouding. Hij beschikt over een krachtige motor van 350 W waarmee je binnen korte tijd op topsnelheid zit. Daarnaast zorgen de 10 inch banden echt voor een comfortabele rit en een positieve rijervaring. Daarnaast is de accu die in dit model zit ook net een maatje meer waarmee je tot wel 30 kilometer op 1 lading kunt doen.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee