BOHLT eKick 10 Air

De betaalbare BOHLT eKick 10 Air rijdt 25 km per uur en de accu gaat zon 30 km mee voordat hij weer opgeladen moet worden.

Specificaties

De BOHLT eKick 10 Air is een krachtige en stijlvolle elektrische step voor jong en oud. Hij heeft een strak design wat voor zowel jongens als meisjes geschikt is. Daarnaast rijd hij net als bijna iedere andere E-step 25 kilometer per uur. Daarnaast zit er een Samsung accu in deze step die zo’n 30-40 kilometer meegaat zonder op te laden. Als hij helemaal leeg is duurt het uiterlijk 5 tot 6 uur om hem weer op 100% te krijgen.

Razendsnel en stijlvol cruisen met de BOHLT eKick 10 Air – dé elektrische step voor avonturiers

Je kunt met de BOHLT eKick 10 Air zo’n 25 km/u rijden door de sterke 350 watt motor die in deze step zit. Deze motor zit in het achterwiel, waardoor je binnen enkele seconde al op topsnelheid kunt zitten. Hij heeft een maximaal belastbaar gewicht van 120 kilo. Dit betekend dat een persoon met belading maximaal op dit gewicht mag komen om de prestaties ook te kunnen garanderen.

Maximaliseer je avonturen met de betrouwbare 350W motor en sterke accu van deze elektrische step!

De BOHLT eKick 10 Air is voorzien van een achterwielmotor met een vermogen van 350W. Een van de grootste voordelen van een motor aan het achterwiel is toch wel dat hij een stuk stiller is. Zo kun je lekker een muziekje opzetten, zonder last te hebben van de motor. Er zit een krachtige 11.6 ah Samsung accu in deze step, waarmee je 30 tot wel 40 km kunt rijden.

Ontdek de voordelen van een opvouwbare elektrische step met LED displaybesturing

Er zit een LED display op de BOHLT eKick 10 Air elektrische step waarop je de belangrijkste statistieken kunt zien. Denk hierbij aan de actuele snelheid die je rijdt, tot aan het niveau van de batterij. Daarnaast heeft hij een laag gewicht, waardoor je hem praktisch overal mee naartoe kunt nemen. Je kunt hem met een paar stappen opvouwen en meenemen. Veel mensen nemen hem mee in het openbaar vervoer, maar je zou hem ook in de kofferbak van je auto mee kunnen nemen bij een stedentrip.

Ontdek de vrijheid van snelheid met de BOHLT eKick 10 Air: jouw nieuwe favoriete elektrische step

De BOHLT eKick 10 Air is voor veel mensen al hun favoriete elektrische step geworden. Dit komt doordat je echt waar voor je geld krijgt, want hij heeft een gunstig prijskaartje. je krijgt een step met een lekker breed opstapgedeelte en die voorzien is van een geruisloze 350 watt motor aan het achterwiel. Qua snelheid kun je er maximaal 25 kilometer per uur mee rijden. De accu gaat maximaal 40 km mee voordat hij weer opgeladen moet worden.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee