AOVOPRO Esmax

Met de AOVOPRO Esmax kun je een snelheid behalen van wel 35 kilometer per uur.

Specificaties

Beste prijs bij:

De stijlvolle AOVOPRO Esmax is een echte eyecatcher met zijn strakke en moderne design. Echter heeft hij ook geweldige specificaties zoals een snelheid van 35 kilometer per uur en een actieradius die wel op kan lopen tot 50 kilometer. Het opladen gaat vervolgens ook super snel in ongeveer 4 tot 5 uur.

Hoe de AOVOPRO Esmax ons dagelijks leven en het milieu kan transformeren

Je zou kunnen zeggen dat de AOVOPRO Esmax zeker impact kan maken in het dagelijkse leven, maar ook kan hij een positieve invloed leveren op het mileu. De elektrische step is namelijk een duurzaam vervoersmiddel waar je overal mee tussendoor kunt en daarnaast kun je hem ook snel opvouwen voor gebruik in het OV. Daarnaast verbruikt hij stroom in plaats van benzine waarmee de CO2-uitstoot verlaagd kan worden doordat we een brommer, scooter of auto thuis laten.

Rij niet alleen harder maar ook nog eens verder

De AOVOPRO Esmax elektrische wordt aangedreven door een 500 watt motor. Deze zorgt er niet alleen voor dat je die topsnelheid van 35 km/u binnen enkele seconde kunt halen, maar hij vergroot ook nog eens het rijcomfort. Daarnaast zit er een 14.5 ah accu in, wat een van de krachtigste is die er op dit moment is voor de E-step. Bij normaal gebruik haal je daarom tot wel 50 kilometer uit 1 accu en vervolgens laad je hem in maximaal 5 uur op.

Ontdek de innovatieve functies van de Aovo-Pro App

Met de Aovo-Pro app kun je de AOVOPRO Esmax bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld instellen of je direct begint met rijden na het starten van de app of dat je pas wil gaan rijden als je gestept hebt. Dit is niet alleen voor de veiligheid belangrijk, maar ook voor het gebruikersgemak wat jij als consument wil hebben. Daarnaast kun je de gebruikelijke statistieken zien zoals de snelheid, het batterijvermogen en hoeveel kilometer je nog kunt rijden.

Wordt de AOVOPRO Esmax ook jouw favoriete vervoersmiddel?

De AOVOPRO Esmax is het luxere broertje van de eerste AOVO pro elektrische step. Hij is een klein beetje duurder, maar daar krijg je ook veel voor terug. Zo is deze step met 3 versnellingen in staat om tot 35 kilometer per uur te rijden. Daarnaast heeft hij een 500 watt motor waardoor de draagkracht en het nemen van hellingen zeker mogelijk en comfortabel is.

Tevens is hij voorzien van een krachtige accu, waarmee je gemiddeld gezien 45 tot 50 kilometer rijd. Bij lagere snelheden of minder belading zul je zelfs nog meer kunnen rijden en bij meer belasting of een hogere snelheid zal dit wat lager uitvallen. Daarnaast kun je hem zowel met de app alsmede het stuur en het grote display bedienen en statistieken bekijken.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee