Aovo-Pro Elektrische step

Maak grote afstanden mogelijk met de Aovo-Pro Elektrische step die een actieradius heeft van 35 kilometer.

Specificaties

De Aovo-Pro Elektrische step is een betaalbare step, die ook nog eens tot wel 31 kilometer per uur als snelheid kan halen. Daarnaast hij voorzien van een groot display (8,5 inch), maar je kunt hem ook bedienen met de AOVO app. Met een gewicht van slecht 12 kilo is hij makkelijk mee te nemen.

De toekomst van elektrisch rijden begint met de Aovo-Pro Elektrische Step

Er zit een 350 watt motor in de Aovo-Pro Elektrische step waardoor hij lekker snel optrekt. Binnen een minuut zit je met 3 versnellingen zeker wel aan de maximale 31 kilometer per uur die deze E-step kan halen. Gemiddeld gezien rijd je met een volle accu zon 30 tot 35 kilometer. Met meer gewicht zal dat wat minder worden en bij continue op topsnelheid ook. Echter werkt dat andersom ook en dat betekend dat je dus soms nog wel boven die 35 kilometer met een accu uitkomt.

Essentiële kenmerken om te overwegen bij het kiezen van een veilige en goed ontworpen elektrische step

Bij het kiezen van een een elektrische step zoals de Aovo-Pro zijn er een aantal dingen waarop je kunt letten. Zo is het belangrijk dat de motor minimaal 300 watt heeft om ook op oneffen wegen een goede snelheid te halen. Daarnaast merk je dat verschil ook met hellingen. Daarnaast kijk je natuurlijk ook naar de accu.

Bij dit model is dat een 10.5 ah accu en dat betekend dat je tot wel 35 kilometer kunt rijden wanneer je hem helemaal vol hebt opgeladen. Daarnaast is gebruiksvriendelijkheid ook belangrijk en ook daar beschikt hij weer over. Je kunt kiezen uit bediening via het stuur of via de AOVO App.

Het gemak van de Aovo-Pro Elektrische Step App

Je kunt de Aovo-Pro Elektrische step ook bedienen met een  handige app. Maar waarom is dit zo handig? Je kunt hier instellen dat de lamp altijd aan staat of je kunt de exacte verbruik status en snelheid bekijken. Echter is het ook mogelijk om cruise control aan te zetten, zodat je continue dezelfde snelheid rijd. Daarnaast kun je ook instellen of je met een step beweging wil starten of gewoon meteen wanneer je op de step stapt.

De ultieme mobiliteitsoplossing: Waarom kiezen voor de Aovo-Pro Elektrische step

Wanneer je naar de prijs kwaliteit verhouding van de Aovo-Pro Elektrische step kijkt dan is het meteen duidelijk. Voor een scherpe prijs heb je namelijk een snelle e-step die niet 25, maar 31 kilometer per uur kan rijden. Bovendien weegt hij slecht 12 kg en je kunt hem daardoor prima meenemen in het openbaar vervoer, auto of op vakantie. Daarnaast zit er een krachtige accu in waarmee je wel 30 tot 35 kilometer rijd. Last but not least is hij super modern en kun je hem bedienen met een app!

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee