Veeley V5 wit

De veeley is een populaire elektrische step die legaal op de openbare weg mag in Nederland, mits je de Veeley verzekerd en je een rijbewijs hebt. De step is rijk uitgerust en behoort dan ook tot de top e-steps voor volwassenen. De Veeley kan ongeveer 35 km afleggen en haalt een snelheid van 25 km per uur. En dit maakt de Veeley een populaire step voor woon-werkverkeer. Wil je de Veeley daarna opladen? Dat kan in slechts 4 uur tijd. De step weegt 29 kilo en heeft een maximaal draagvermogen van 120 kilo. Hiermee is de Veeley uitermate geschikt voor volwassenen. 

Veeley dealers en levering

Overweeg je een Veeley aan te schaffen? Dan kan je bij ongeveer 200 dealers terecht. De veeley dealers vind je zowel in Nederland als België en natuurlijk bij verschillende online dealers. Bekende online dealers van de Veeley zijn Bol.com en Fatdaddy.

Prijs Veeley

De Veeley heeft een prijs van €1849. Nu denk je wellicht: deze prijs ligt hoger dan de prijs van andere e-steps in de markt. Maar de Veeley is een van de weinige e-steps die voldoet aan alle wetten en regels die het RDW voorschrijft. Dit maakt de Veeley V5 een veilige step is en dat de e-step erg rijk is uitgerust. Denk hierbij aan dubbele schijfremmen en een cruise control(!). Dit samen zorgt voor een prijs van €1849. Bekijk de actuele prijs op Bol.com. 

Veeley verzekeren

De Veeley mag op de openbare weg in Nederland, maar dan moet je de Veeley wel verzekeren. De elektrische step valt in Nederland onder de wetgeving van bijzondere bromfiets. De Veeley is dan ook voorzien van een kenteken en dat betekent dat je de step moet verzekeren. Een elektrische step verzekeren kost tussen €50 euro tot €115 euro per jaar.

Kenteken Veeley aanvragen

Om legaal op de weg te mogen rijden, moet de step verzekerd zijn en voorzien zijn van een kenteken. Om een kenteken aan te vragen moet de step zijn goedgekeurd en dat is een van de grote voordelen van de Veeley. Ben je inmiddels in het bezit van de Veeley? dan is het tijd om een kenteken aan te vragen en te verzekeren. Een kenteken aanvragen kan via de dealer of via het RDW. 

Over de Veeley V5

De Veeley is een rijk uitgeruste elektrische step. De step heeft een verstelbaar zadel en is hiermee perfect voor langere afstanden. Je kan er ook voor kiezen het zadel ingeklapt te houden, zodat je wat sportieve uitstraling hebt. De step heeft all season luchtbanden en dat betekent dat je het hele jaar door gemakkelijk kan steppen. Waarbij andere e-steps regelmatig lekke banden hebben, of niet goed op het wegdek liggen, heb je hier met de Veeley veel minder last van. 

Verlichting Veeley V5

Veiligheid is een belangrijk onderdeel van de Veeley. Dit is dan ook een van de redenen dat de e-step legaal op de openbare weg mag rijden. De Veeley is voorzien van voor- en achterlicht en een remlicht. Daarnaast zitten er op stuur van de Veeley nog reflectoren, zodat je ook in de avond goed zichtbaar bent. Daarnaast is de Veeley voorzien van een antislip plank. 

Over het stuur 

De veeley heeft een verstelbaar stuur. Het stuur van deze legale elektrische step is voorzien een achteruitkijkspiegel. 

GPS – track en trace

De Veeley is voorzien van een GPS – track & trace systeem en daarmee vind je de step altijd eenvoudig terug. Bovendien bescherm je jouw Veeley hiermee van diefstal. 

Levering Veeley

Er zijn het afgelopen jaar wat problemen met de levering van step geweest. Bekijk daarom goed waar je de step koopt, zodat je verzekerd bent van een zorgeloze levering.   

Veeley in het nieuws – Review en test

Dat elektrische steps, zoals de Veeley steeds populairder worden kunnen we inmiddels niet meer omheen. De steps zijn duurzaam en innovatief. De gemeente Breda voegde  onlangs vijf elektrische steps toe aan het mobiliteitspark. “We stimuleren onze medewerkers om zoveel mogelijk op een duurzame manier te reizen”, vertelt Wethouder Boaz Adank. “Veel afspraken vinden plaats in de stad. Daar zijn nu al fietsen en e-bikes voor beschikbaar en vanaf maandag vullen de 5 nieuwe e-steps dat prachtig aan. Ik ben zelf super enthousiast over de e-steps! Het zijn duurzame en innovatieve voertuigen die het gat tussen te ver om te fietsen en te dichtbij om de auto te pakken perfect opvullen” (bron:Bredavandaag.nl).

 

Specificaties

Beste prijs bij:

Deze witte Veeley V5 is dé elektrische step waar je in Nederland mee op de weg mag rijden. De Veeley V5 is goedgekeurd door het RDW. En dat betekent dat je zorgeloos kan rondrijden op deze trendy e step met zadel.

De e step heeft een zadel waarmee deze mooie step ook comfortabel is voor langere afstanden. Met deze krachtige step haal je een snelheid van 25 km per uur rijden.

  • Geschikt voor de openbare weg (goedgekeurd door RDW)
  • Opvouwbaar en met zadel
  • Snelheid: 25 km/uur
  • Actieradius: tot 35 km.
  • De Veeley V5 is ook verkrijgbaar in zwart
Merk

Veeley

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Mag op de weg

ja

met zadel

ja

Afmeting ingeklapt

113 x 32 x 41 cm

Afmeting uitgeklapt

113 x 72 x 118 cm

Banden formaat

10"

Gewicht

29 kg

Laadtijd

4 tot 6 uur

Luchtbanden

Ja

Max. draaggewicht

120 kg

Vermogen

350w