Trendiamo Country

De Elektrische step Trendiamo Country combineert stijlvol design met krachtige prestaties voor moeiteloze stedelijke mobiliteit.

Specificaties

Beste prijs bij:

De elektrische stepmarkt is de laatste jaren enorm gegroeid, met steeds meer mensen die kiezen voor dit milieuvriendelijke en handige vervoermiddel. Een opvallende speler in dit groeiende segment is de Trendiamo Country E-step. Deze elektrische step combineert stijl, prestaties en functionaliteit, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor zowel dagelijkse pendelaars als avontuurlijke rijders. In dit artikel nemen we een diepgaande kijk op de Trendiamo Country E-step en verkennen we de belangrijkste kenmerken en voordelen.

Algemene informatie over de E-step

De Trendiamo Country E-step is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en comfort. Met zijn krachtige motor en duurzame constructie biedt deze elektrische step een soepele en efficiënte manier om door stedelijke en landelijke omgevingen te reizen. De step is uitgerust met een krachtige lithium-ionbatterij die snel kan worden opgeladen, zodat je snel weer op weg kunt. Bovendien beschikt de step over een intuïtieve bediening, waardoor zelfs beginners snel vertrouwd raken met het rijden op deze elektrische step.

Hoe lang kun je rijden met een volle accu

Een van de belangrijkste overwegingen bij de aanschaf van een elektrische step is de actieradius, oftewel hoe ver je kunt rijden op een enkele lading. De Trendiamo Country E-step heeft een indrukwekkende actieradius die varieert, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de snelheid en het terrein. In ideale omstandigheden kan deze step tot wel 40 kilometer op één lading afleggen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor zowel korte woon-werkverkeer als langere avontuurlijke ritten door de stad of het platteland.

Met dit model ben je goed zichtbaar in het donker

Veiligheid is een topprioriteit bij het ontwerp van de Trendiamo Country E-step. Een belangrijk aspect van veiligheid is zichtbaarheid, vooral als je ’s nachts of bij weinig licht rijdt. Deze elektrische step is uitgerust met geïntegreerde LED-verlichting aan de voor- en achterkant, waardoor je goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Bovendien beschikt de step over reflecterende elementen die je nog zichtbaarder maken. Of je nu vroeg in de ochtend naar je werk gaat of ’s avonds een ontspannen rit maakt, met de Trendiamo Country E-step ben je altijd goed zichtbaar en veilig onderweg.

Zéér chique design

Het ontwerp van de Trendiamo Country E-step is een combinatie van stijl en functionaliteit. Met zijn slanke en eigentijdse uitstraling is deze elektrische step een lust voor het oog. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je een keuze kunt maken die bij jouw persoonlijke stijl past. Bovendien is de step voorzien van hoogwaardige materialen en afwerking, wat zorgt voor duurzaamheid en een premium uitstraling.

Het comfort van de bestuurder is ook een belangrijk aspect van het ontwerp. De step heeft een ruim en ergonomisch gevormd deck, waardoor je comfortabel kunt staan tijdens het rijden. De handgrepen zijn voorzien van antislipmateriaal voor extra grip, zelfs bij nat weer.

Kortom, de Trendiamo Country E-step is niet alleen een praktisch vervoermiddel, maar ook een modebewuste keuze voor wie op zoek is naar een elektrische step met stijl.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee