SturdyMove T1

Met de SturdyMove T1 word reizen nog gemakkelijker doordat hij beschikt over een afneembaar zadel.

Specificaties

Beste prijs bij:

De SturdyMove T1 heeft net als de SturdyMove S9+ een actieradius die oploopt tot 70 kilometer door de krachtige 18ah accu. Daarnaast kan hij binnen enkele seconden op 45 kilometer per uur zitten door de krachtige 500 watt motor. Echter is het leukste van alles dat je zelf kunt kiezen of je gaat steppen of dat je er lekker bij gaat zitten. Hij heeft namelijk een afneembaar zadel wat binnen een paar seconde te monteren of demonteren is.

Rijd in stijl en comfort met de SturdyMove T1: Geniet van soepele ritten op 10 inch tubeless banden

Met de 10 inch tubeless banden van de SturdyMove T1 is de kans op een lek een stuk minder groot. Deze banden staan bekend om de hoge kwaliteit, want er zit geen binnenband in waardoor de kans op een lek minimaal is. Dit scheeltje je veel onderhoud en daarom is het een goede vervanger voor de fiets of E-bike. Hij heeft namelijk meerdere versnellingen waarmee je binnen korte tijd kunt schakelen van 0 naar 45 kilometer per uur. Daarnaast bieden deze banden ook een stuk meer rijcomfort en dat verschil merk je echt!

Verken het prachtige Nederland op een hippe e-step met een topsnelheid van 45 km/u

De SturdyMove T1 heeft een maximale snelheid van 45 kilometer per uur. Hij wordt aangedreven door een 500 watt motor waarmee je maar een paar seconden nodig hebt om op die snelheid te komen. Natuurlijk kun je met deze versnellingen ook makkelijk terug schakelen naar een lagere snelheid voor bijvoorbeeld in de drukkere gebieden of in de stad. Remmen gaat tevens vlot en moeiteloos waardoor je ook bijna direct stil staat!

Elektrische step voor zowel de lange als de korte afstanden

Je kunt zowel lange als korte ritten makken met de SturdyMove T1. Hij is namelijk voorzien van een zadel wat je zelf eenvoudig kunt monteren. Voor de langere stukken die je op dezelfde snelheid rijd is het wel fijn om even te kunnen zitten. De accu is een 18ah en dat is een hele krachtige in deze prijsklasse. Je kunt er ongeveer 70 kilometer mee rijden en dan zelf kiezen of je wil staan of zitten.

Ervaar het ultieme rijcomfort met de SturdyMove T1: Grenzen verleggen met 70 km actieradius en 45 kilometer per uur

Als je de elektrische step veelvoudig wil gaan gebruiken dan is de SturdyMove T1 zeker een aanrader. Hij een actieradius van 60 a 70 kilometer waarmee hij geschikt is voor woon-werk verkeer, maar zeker ook voor een dagje uit. Met zijn lichte gewicht en eenvoudig kliksysteem is hij ook nog eens makkelijk te demonteren. Je kunt hem dan bijvoorbeeld ook meenemen in de kofferbak van een auto of in het OV. Last but not least heeft hij een hogere snelheid, want hij gaat niet 25, maar zelfs 45 kilometer per uur.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee