Denver SEL80140FB

De Denver SEL80140FB is een betaalbare Elektrische step voor (jong) volwassenen.

Specificaties

Beste prijs bij:

Denver SEL80150FB
✓ Merk: Denver ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 20 km ✓ Kenmerk: voor volwassenen.

De populariteit van elektrische steps is de afgelopen jaren sterk toegenomen, omdat steeds meer mensen kiezen voor deze milieuvriendelijke en handige manier van vervoer. Een goedkopere opties in deze groeiende markt is de Denver SEL80140FB. In dit artikel gaan we niet alleen de belangrijkste kenmerken van deze E-step met je doornemen, maar ook de veiligheidsaspecten waar deze zeker aan voldoet!

De Denver SEL80140FB Ultieme Elektrische Step voor Snelle ritten

De Denver SEL80140FB is ontworpen naar de Deense stijl die Denver al meer dan 30 jaar hanteert.  Daarnaast beschikt hij over drie versnellingen zodat je nog makkelijker de juiste snelheid haalt. Tevens heeft hij 8 inch banden die ervoor zorgen dat je nog meer rijcomfort hebt. Hoe groter de banden zijn, hoe aangenamer je op een elektrische step vooruit komt. Bovendien kan hij een snelheid halen van 25 KM per uur, waarmee je fietsen overbodig maakt

Hoeveel kilometers kun je rijden op één acculading met een elektrische step?

Gemiddeld gezien gaat de accu van de Denver SEL80140FB ongeveer 10 tot 20 kilometer mee. Je laad hem in slechts 3 uur weer volledig op, maar hoelang hij meegaat is ook sterk afhankelijk van je snelheid. Hoe sneller je met de Elektrische step rijdt, des te korter hij meegaat. Echter over het algemeen gesproken beschikt deze een bovengemiddelde accu die zeker veel kracht heeft. Ook de belasting van gewicht of bagage kan invloed hebben op de actieradius. Reis dus altijd zo licht mogelijk!

Ontdek hoe een elektrische step jou beschermt tijdens donkere ritten

De Denver SEL80140FB beschikt aan de voorzijde over een goed zichtbare LED lamp, waarmee je dus ook goed zichtbaar bent in het donker. Bovendien heeft hij een elektronische rem die ervoor zorgt dat je ook bijna direct stil staat. Op het achterwiel zit voor geval van nood ook nog een voetrem als bijvoorbeeld de accu bijna leeg is of de elektronische rem niet werkt. Daarnaast beschikt hij ook over een schokdemping die niet alleen voor veiligheid zorgt, maar ook rijcomfort geeft.

De Denver SEL80140FB in de notendop

Allereerst heeft de Denver SEL80140FB een krachtige 300 Watt motor die ervoor zorgt dat je ook opwaarts kunt rijden met ongeveer 10%. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld over bruggen gaat of gewoon als je wat hoger gelegen woont. Bovendien zit er ook voorvering op die ervoor zorgt dat je nog comfortabeler kunt rijden. Daarnaast beschikt hij over 3 versnellingen waarmee je 6, 15, 25 km per uur kunt rijden en je dus snel van A naar B reist.

Bovendien zijn de extra dikke 8 Inch banden voorzien van een honingraat anti lek systeem. Je kunt dus zowel veilig alsmede snel rijden met deze E-step. Een ander voordeel is toch wel dat hij erg ligt is en dat je hem kunt inklappen. Zo vervoer je hem ook makkelijk mee op vakantie, in het ov of gewoon als je een dagje weg gaat.

Merk

Trendiamo

Snelheid

25 km/u

Actieradius

30 km

Laadtijd

6 uur

Vermogen

500w

Gewicht

41 kg

Max. draaggewicht

120 kg

met zadel

ja

Luchtbanden

Ja

Afmeting ingeklapt

120 x 73 x 60 cm

Afmeting uitgeklapt

120 x 73 x 60 cm

Mag op de weg

nee