Elektrische step met zadel

Kom tot de juiste keuze!

Merk:
Max snelheid:
Step met zadel:
Mag op de openbare weg:

Denver SEL80140FB

Dualtron X2

Kugoo Kirini M4 Pro

Razor E300s

Razor E300s met zadel

Razor Power Core E100S met zadel

SturdyMove T1

Trendiamo City II

Trendiamo Country

Trendiamo Country Plus

Trendiamo Move

Trendiamo Performance II

Veeley V5 wit

Veeley V5 zwart

E step met zadel

Overweeg je een elektrische step met zadel te kopen? Met een e step met zadel leg je moeiteloos langere afstanden af. Er zijn verschillende elektrische steps voor volwassenen verkrijgbaar. Maar de opvouwbare e step met zadel is misschien wel het populairste type step. Door het zitje op de step kan je het steppen afwisselen met zitten waardoor ook langere afstanden comfortabel zijn. Dit maakt dat de e step voor volwassenen steeds meer wordt gebruikt voor woon-werkverkeer. En omdat de elektrische steps opvouwbaar zijn neem dit nieuwe vervoersmiddel ook gemakkelijk mee in het openbaar vervoer. Ben jij al overtuigd over de aanschaf van een elektrische step met zadel? Lees verder en ontdek alle voordelen.

Voordelen e step met zadel

  • Ook lange afstanden worden comfortabel met de e-step met zadel. wissel staan en zitten gemakkelijk af.
  • De zadels zijn flexibel en kan je dus demonteren.
  • De meeste e-steps met zadel zijn opvouwbaar en dus makkelijk mee te nemen. Ideaal in het openbaar vervoer, onder de kapstok of onder je bureau op kantoor.

Elektrische step met zadel opvouwbaar

Wil je niet altijd het zadel op de e-step gebruiken? Kies dan voor een elektrische step met een zadel die opvouwbaar is. De elektrische steppen van het merk Razor zijn voorzien van een opvouwbaar zadel. De elektrische steppen van Razor zijn al verkrijgbaar vanaf 299. Voor de populaire opvouwbare e-steps van Xiaomi zijn losse zadels te koop. Deze elektrische step kan je dus uitbreiden met een zadel.

Elektrische step met zitje op openbare weg

Wil je met de elektrische step officieel op de openbare weg rijden? Let dan goed op of de step wel is toegestaan op de weg. De elektrische step moet zijn goedgekeurd door het RDW. De e-step moet o.a. een blauw kenteken hebben om de openbare weg op te mogen en moet verzekerd zijn. De elektrische steppen met een zadel die zijn goedgekeurd door het RDW en dus op de openbare weg mogen zijn de: Veeley V5 en Trendiamo Country met zadel. Het nadeel van de e steps met zadel op die op de openbare weg mogen is dat deze vaak wat duurder zijn. De e-steps van de merken Razor of Xiaomi koop je rond de 500 euro. De Veeley met zadel en Trendiamo kosten rond de 1.650 en 1.000 euro.

Veeley V5 met zadel

Eén van de populairste e-steps die in Nederland op de openbare weg mag is de Veeley. Deze elektrische step voor volwassen is voorzien van een comfortabel zadel. Het zadel van deze e-step kan je inschuiven waardoor staan en zitten gemakkelijk kan worden afgewisseld. De Veeley met zadel is van hoge kwaliteit en is verkrijgbaar in het wit en zwart. De populaire Veeley met zadel is tevens opvouwbaar, waardoor je de e-step makkelijk meeneemt.

Trendiamo Country

De Trendiamo Country step is voorzien van grote luchtbanden en een inschuifbaar zadel. En dat maakt dat deze e-step perfect is voor langere afstanden. Deze elektrische step met zadel is een van de weinige steps in Nederland die is goedgekeurd door het RDW en op de openbare weg mag rijden. De Trendiaomo met zadel is opvouwbaar

Lees hier meer over elektrische steps op de openbare weg. 

E-step met zadel voor volwassenen

Een e step met zadel is steeds populairder voor volwassenen. Niet zo gek, want met je elektrische step manoeuvreer je gemakkelijk door een drukke stad. Bovendien is een elektrische step met zadel milieuvriendelijk en natuurlijk goedkoop! Door het (opvouwbare) zadel worden ook lange afstanden comfortabel op de e-step. Overtuigd? Vergelijk eenvoudig de beste e-steps met zadel voor volwassenen.

Wat is de beste e step met zadel?

De populairste en beste elektrische steppen met een zadel van dit moment zijn:

  • Razor Electric E300: snelheid: 24 km/uur – actieradius tot 40 min. Opvouwbaar. Niet geschikt voor de openbare weg. Vanaf 289,-
  • Trendiamo Country: snelheid: 25 km/uur – actieradius tot 30 km. Opvouwbaar. Geschikt voor de openbare weg. Vanaf 995,-
  • Veeley V5: snelheid: 25 km/uur – actieradius tot 35 km. Geschikt voor de openbare weg. Opvouwbaar en met zadel. Vanaf 1699,-

Welke e step met zadel mag op de openbare weg?

Wat is de goedkoopste e-step met zadel?