Xiaomi elektrische step

Een elektrische step, wie wil die nou niet. Misschien heb je wel gehoord van de Xiaomi elektrische step. Dat zou namelijk heel goed kunnen als de meest populaire step. Maar buiten dat om ben je je erin gaan verdiepen en ben je het zelf ook een geweldig leuk en interessant apparaat gaan vinden. Zo leuk zelfs dat je zelf overweegt om een Xiaomi elektrische step aan te gaan schaffen. Nu wil je vast meer weten over de Xiaomi elektrische step? Welke Xiaomi steppen zijn er? En wat zijn de verschillen?

Xiaomi Mi 4 Pro

✓ Merk: Xiaomi ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 20 km ✓ Kenmerk: topkwaliteit voor een gunstige prijs

Laagste prijs bij:

bol.com

Xiaomi Mi 4 Lite

✓ Merk: Xiaomi ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 20 km ✓ Kenmerk: ideaal instapmodel

Laagste prijs bij:

bol.com (€449,95)

Xiaomi Mi M365 PRO

✓ Merk: Xiaomi ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 20 km ✓ Kenmerk: inclusief app

Laagste prijs bij:

bol.com

Xiaomi Mi M365

✓ Merk: Xiaomi ✓ Snelheid: 25 km/h ✓ Actieradius: 20 km ✓ Kenmerk: Extra licht gewicht

Laagste prijs bij:

bol.com

Welke Xiaomi step kun je allemaal kopen?

Om heel precies te zijn kun je kiezen uit twee verschillende Xiaomi steppen. Dit zijn de M365 en de M365pro. Natuurlijk zitten er best een aantal verschillen tussen deze beide uitvoeringen van de Xiaomi step.

Wat je moet weten over de Xiaomi step?

De step die je het meest in het straatbeeld tegenkomt is de Xiaomi M365 step. Deze zie je het meest doordat de prijs waarvoor je hem kan kopen lager is dan die van de Xiaomi M365 pro step. Wat de Xiaomi step zo gewild maat bij de gebruikers is het gebruiksgemak en het betrouwbare van het met Xiaomi.

De Xiaomi step is voorzien van alle gemakken die je maar kunt hebben. De luchtbanden zorgen voor een prettig rijcomfort. Helaas zijn het wel banden die lek kunnen gaan waardoor je aan de kant van de weg stil kan komen te staan, maar als je een beetje handig bent, is de luchtband binnen de kortste keren weer geplakt.

Een elektrische step Xiaomi is ook standaard voorzien van een standaard. Met deze standaard kun je de step makkelijk, netjes en veilig wegzetten zonder dat deze om zou kunnen vallen. De bel waar de elektrische step Xiaomi mee uitgerust is, is goed te horen door andere weggebruikers.

Mocht er onverhoopt toch iemand snel oversteken, dan kun je de step heel snel stilzetten door de schijfremmen waar de elektrische step Xiaomi mee uitgerust is.  Daarnaast is het ook nog eens zo dat je de Xiaomi step kunt verbinden met de daarvoor bestemde app. Op deze app kun je je gemiddelde snelheid zien en hoeveel kilometer je onderweg bent geweest met je Xiaomi step.

Wat zijn de verschillen tussen de Xiaomi M365 en de Xiaomi M365 pro?

Natuurlijk is een van de meest belangrijke verschillen van beide steppen de prijs waarvoor je hem aan kunt schaffen. De M365 is goedkoper om aan te schaffen dan de M365 pro. Maar dat is natuurlijk niet het enige waar het verschil in zit. Het prijsverschil moet ook ergens vandaan komen niet waar?

Zo kunnen bijvoorbeeld beide steppen een topsnelheid halen van 25 kilometer per uur. Waar wel een verschil in zit is het aantal kilometers dat je met een volle batterij af zou kunnen leggen. Bij de M365 is dat 30 kilometer maximaal en bij de M365 pro kun je maximaal 45 kilometer afleggen.

Het gewicht dat beide steppen kan dragen is niet meer dan 100 kilogram. Daarentegen is er wel een verschil in het vermogen. Zo heeft de M365 500 watt aan vermogen en is het vermogen bij de M365 pro 600 watt.

Wanneer de steppen opgevouwen zijn, zijn ze even groot, maar het te dragen gewicht is wel verschillend van elkaar. Zo heeft de M365 een gewicht van 12,5 kilogram en de M365 pro heeft een gewicht van 14,2 kilogram.

De Xiaomi step en de bijbehorende app

Zoals je eerder al hebt kunnen lezen heb je de mogelijkheid om de Xiaomi step te koppelen aan de bijbehorende Xiaomi home app.  Met deze app heb je toegang tot alle informatie over de step en je kunt er heel eenvoudig opties mee aan of uit zetten.

Zodra je de step hebt toegevoegd en gekoppeld aan de Mi Home app kun je meteen zien welke snelheid je rijdt, welke afstand je af aan het leggen bent, en hoeveel procent batterij je nog over hebt om lekker mee verder te kunnen toeren.

Samen met deze gegevens kun je precies zien hoe lang je nog kunt rijden met je batterij en welke afstand je in welk tempo af hebt gelegd. Zo kun je eigenlijk nooit voor een verrassing komen te staan met een lege accu langs de weg.

Waar kun je een Xiaomi step kopen?

De Xiaomi step kun je zowel in Nederland als in het buitenland kopen. Als je snel wil kunnen beschikken over de step dan zou je hem het best kunnen kopen in Nederland. Als je op internet gaat kijken naar Xiaomi step Nederland kom je een aantal webshops tegen waar je een Xiaomi step Nederland kunt kopen.

Met een Xiaomi step Nederland ben je ook verzekerd van een goed garantie en een snelle service. Dit zou heel anders kunnen zijn als je deze in het buitenland aan zou schaffen.