Vsett elektrische step

De Vsett elektrische step is een klasse apart. Zij zitten namelijk hoog in op de prestaties van de elektrische steps en daar blinken ze dan ook goed in uit. 

Met een hoge actieradius en een goede snelheid weet je zeker dat je een kwaliteits E-step koopt. 

Daarnaast is het design ook heel stoer en heb je een breed opstap gedeelte. Zo heb je voldoende ruimte voor je voeten, wat een stuk meer rijcomfort geeft als de goedkopere elektrische steps.

Vsett elektrische step

Ontdek de geweldige wereld van Vsett: de nieuwste revolutionaire steps

De Vsett elektrische step is van hoge kwaliteit en zorgen voor optimaal rijcomfort. Zo maken ze niet alleen gebruik van krachtigere motoren, maar ook een breed opstapgedeelte.

Tevens hebben ze ook een efficient display waarop je alles af kunt lezen en in kunt stellen. Dit is ook een punt waar het merk zich mee weet te onderscheiden van andere E-steps.

Waarom zou je kiezen voor een Vsett elektrische step? Laat je verrassen door de vele voordelen!

Met de Vsett elektrische step merk je meteen dat je meer power hebt als ooit tevoren. De meeste steps beschikken over een dubbele motor met een vermogen van 1400 watt.

Daarnaast zijn ze ook duurzaam gebouwd voor een lange levensduur. Een van de belangrijkste kenmerken is toch wel de  IP54 waterdichtheid van deze elektrische steps.

Zet koers naar vrijheid met de nieuwe Vsett 9+ elektrische step

De Vsett 9+ elektrische step heeft een indrukwekkende actieradius van 55 kilometer en een snelheid van max 25 km per uur. Daarnaast is het comfortabel sturen met de handvaten van hoge kwaliteit.

Aan zowel de voor als achterkant zitten schokdempers die ervoor zorgen dat je weinig tot niets van hobbels voelt. Er zitten 2x 650 watt motoren in die samen goed zijn voor een vermogen van 1300 watt.

Door dit hoge vermogen ben je niet alleen in staat om hellingen te nemen, maar binnen enkele seconde zit je ook op topsnelheid. Naast remmen is deze step ook voorzien van een automatische stop.

Waarom de Vsett 9 elektrische step een gamechanger is voor stadsvervoer

Het meest betaalbare model van de Vsett elektrische step is de 9. Desondanks kan ook deze step gemiddeld 55 kilometer doen met zijn accu.

Dit model is voorzien van 8,5 inch luchtbanden en schokdempers voor optimaal rijcomfort. Met een gewicht van 25 kilo is hij ook mee te nemen in het OV en op vakantie.

Haal het maximale uit je dagelijkse ritten met de Vsett 10+ elektrische step

De Vsett 10+ elektrische step is toch echt wel het neusje van de zalm. Met deze step rijd je tenminste 60 kilometer en in veel gevallen nog een stukje verder.

Daarnaast heeft hij een topsnelheid van 80 kilometer per uur en hij wordt aangedreven door 2800 watt motoren. Per motor is er 1400 watt die zorgt voor die extra power, maar om nog langer te kunnen rijden zou je met 1 motor kunnen rijden.

Bij gebruik van 1 motor zijn er zelfs mensen die tot 120 kilometer kunnen rijden op 1 accu. Gemiddeld gezien duurt het opladen van 0 naar 100% maximaal 14 uur.

Daarnaast is deze step voorzien van hydraulische schijfremmen waarmee je echt binnen een paar seconde stil staat. Op het gebied van veiligheid scoort deze step dan ook 8 van de 10 sterren.

Kortom ben je op zoek naar een elektrische step met een hoge snelheid zoek dan niet verder. Rij tot 80 kilometer per uur en geniet 60-120 kilometer van een enkele oplaadbeurt.