Volans elektrische step

De Volans elektrische step is niet voor iedereen weggelegd, want er zit een aardig prijskaartje aan. Echter is dat niet zonder reden, want het bedrijf zet extra in op snelheid en duurzaamheid met de verschillende modellen van de de E-step. De maximale snelheid is 35 kilometer per uur. Het premium model gaat ongeveer 40 kilometer mee, maar het duurste model kan wel 50 kilometer of meer halen. Met een maximale laadtijd van 6 uur is dit echt een topper en sommige mensen hoeven hem daarom ook maar 1-2 keer per week op te laden.

Volans Elektrische Step Logo

Welke soorten elektrische steps biedt Volans aan?

Volans is een zogeheten premium elektrische step merk dat zich richt op consumenten in Nederland en Belgie. Zij gaan bij de ontwikkelingen van E-steps net wat verder als de conccurent op het gebied van ontwerp en snelheid.

Zo kunnen alle elektrische steps van dit merk niet 25, maar zelfs 35 kilometer per uur. Bovendien zijn deze steps verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Waarom kiezen voor het merk Volans? 

De Volans elektrische steps beschikken allemaal over een maximale snelheid van 35 kilometer per uur. Echter hebben ze 2 modellen motoren die ze gebruiken. 

De 300 watt variant en de 500 watt. Bij de 300 watt gaat de step ongeveer 40 kilometer mee en de 500 watt modellen gaan 50 kilometer mee bij gemiddeld gebruik. 

Daarnaast is het mogelijk om je eigen kleur of print te kiezen bij deze fabrikant. Zo worden er op maat gemaakte limited editions gemaakt, waardoor hij ook net die extra persoonlijke touch heeft.

De Volans premium elektrische step

We beginnen met de Volans premium elektrische step die een snelheid heeft van 35 kilometer per uur en een rijbereik van 40 kilometer. De 300 watt motor in deze E-step in combinatie met de vering zorgen ervoor dat je echt rijcomfort hebt. 

Je kunt prima een helling nemen, ideaal dus voor aquaducten en heuvelachtige gebieden. Echter kun je ook gewoon lekker rijden doordat hobbels en drempels bijna niet voelbaar zijn. Hij is gemaakt van roestvrij staal (RVS), waardoor je er jarenlang van kunt genieten.

Volans 500 Watt

Vervolgens komen we bij de 500 Watt Volans elektrische step. Deze krachtigere motor zorgt ervoor dat je net een stukje sneller kunt optrekken. 

Bovendien biedt hij ook meer weerstand tegen bijvoorbeeld tegenwind of het nemen van een helling. Daarnaast beschikt hij over felle LED lampen waardoor je hem ook prima tijdens de donkere dagen kunt gebruiken. 

Hierdoor ben je tevens ook goed zichtbaar voor andere weggebruikers en voorkom je het risico op een ongeval. Deze step is tevens van aluminium gemaakt waardoor je er heel wat jaren van kunt genieten. Bovendien is hij ook nog waterdicht!

Volans Limited edition elektrische step

De volans Limited edition elektrische step is een echte eyecatcher met zijn goude kleur. Het prijskaartje is dan wat hoger dan gebruikelijk, maar je weet wel dat je een unieke E-step hebt die bijna niemand anders heeft.

Hij heeft aan de voorkant een stevige voorvering zitten en dat in combinatie met de 500 Watt motor zorgt ervoor dat je (bijna) niets voelt van hobbels of schokken.

Met slechts 18 kg gewicht en een eenvoudige inklap procedure kun je hem moeiteloos overal mee naar toe nemen. Zelfs op vakantie of in het openbaar vervoer kun je hem eenvoudig in en uitklaapen.

Door de topsnelheid van 35 kilometer per uur en verschillende versnellingen is hij zijn investering zeker waard!