Veeley elektrische step

De Veeley elektrische step is gloednieuw en gemaakt voor de Europese markt. Zij hebben op dit moment sinds 2020 nog maar 1 model. Dit komt puur en alleen omdat het nog niet gelegaliseerd is en daarom alleen op eigen terrein gebruikt mag worden. Wanneer de Europese wetgeving zover is dat weten we nog niet. Echter verwachten we wel als het eenmaal zover is dat er meer modellen zullen gaan volgen.

Wat kun je verwachten van de Veeley elektrische step

Al jarenlang is de Veeley elektrische step er maar in een uitvoering en dat is de V5. Het eerste wat je opvalt is dat hypermoderne design. Dit trekt immers meteen de aandacht van de mensen!

Daarnaast hechten ze ook veel waarde aan de prestaties. Ze maken niet alleen gebruik van een krachtige motor, maar ook een geruisloze. Zo heb je geen overlast van het geluid tijdens het rijden.

Ze spelen vooral in op de wereldwijde behoefte die er is voor duurzame vervoermiddelen. Zodra de EU wet in orde is zullen ze waarschijnlijknieuwe modellen gaan introduceren. Echter is dit nog speculeren en nog even afwachten tot het daadwerkelijk zover is.

Veeley V5

De kracht van de Veeley V5 elektrische step zit hem in de 350 Watt motor. Deze zorgt voor optimaal rijcomfort, maar bovendien ook dat je makkelijk kunt schakelen van 0 naar 25 kilometer per uur.

Daarnaast zitten er ook speciale 4 seizoenen banden op. Zo kun je het hele jaar gebruik maken van de E-step. Daarnaast zit er 2 jaar garantie op de E-step, want je mag een goede kwaliteit verwachten!

Hij wordt geleverd inclusief een kenteken, want deze step is al RDW gekeurd. Daarnaast kun je op het display niet alleen de snelheid of het batterijniveau bekijken, maar je kunt hem ook gebruiken voor muziek streaming.

Het stuur en de handvaten zijn makkelijk in te klappen zodat je hem ook op vakantie mee kunt nemen. Daarnaast zit er een cruisecontrol knop op zodat je continue op dezelfde snelheid kunt rijden. Dit zonder dat je daarvoor gas hoeft te geven!